Ιδιοκτήτης Μπακς: «Θα αποφασίσουμε να πάμε στο Ορλάντο στη Disney»

Ιδιοκτήτης Μπακς: «Θα αποφασίσουμε να πάμε στο Ορλάντο στη Disney»

Ο Μαρκ Λάρσι μίλησε για την επανέναρξη του ΝΒΑ και ξεκαθάρισε ότι οι σκέψεις που γίνονται και προκρίνονται προς το παρόν είναι για να διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια στο Ορλάντο.

Ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Μαρκ Λάρσι, τόνισε ότι, μετά την προγραμματισμένη για απόψε σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΒΑ, αναμένει μια ψηφοφορία «στις αρχές της επόμενης εβδομάδας» προτού προχωρήσει το σχέδιο της διεξαγωγής αγώνων play-offs στο Ορλάντο τον Ιούλιο.

«Νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας, θα αποφασίσουμε να πάμε στο Ορλάντο στη Disney», δήλωσε ο Μαρκ Λάρσι σε συνέντευξη στο CNBC. «Το ερώτημα θα είναι εάν θα έχουμε και τις 30 ομάδες εκεί, ή θα έχουμε 24. Όποιος και αν είναι ο αριθμός, ελπίζουμε, μέχρι τα μέσα Ιουλίου, να αρχίσουμε να παίζουμε ξανά».

Aυτό που μένει να καθοριστεί, είναι αν το NBA θα συνεχίσει την κανονική σεζόν ή θα προχωρήσει στα play-offs. Θα μπορούσε να διεξαχθεί ένα τουρνουά για τον καθορισμό της τελικής βαθμολογίας σε κάθε περιφέρεια, προοπτική που επιθυμούν και οι παίκτες.

Ο Λάρσι είπε στο CNBC, ότι η προσδοκία για το ΔΣ είναι να υπάρξουν πολλές επιλογές για την επιστροφή στις προπονήσεις και να προχωρήσει με το υπόλοιπο της σεζόν 2019-20. Ο Λάρσι πρόσθεσε ότι η τελική απόφαση γι αυτές τις επιλογές δεν είναι πιθανή σε αυτό το ΔΣ.

Μάλιστα το ESPN, ανέφερε πως ο επίτροπος του ΝΒΑ, Ανταμ Σμιθ ενημέρωσε τους γενικούς διευθυντές σε μια τηλεδιάσκεψη, ότι δεν θα διεξαχθεί ψηφοφορία απόψε, προσθέτοντας ότι οι συνομιλίες θα επεκταθούν στο Σαββατοκύριακο.

Η διακοπή στο ΝΒΑ έγινε στις 11 Μαρτίου, όταν ο Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Η καθυστέρηση της έναρξης των play-offs οδήγησε επίσης τους διοργανωτές στην απόφαση να αναβάλουν το NBA Draft Lottery, το NBA Scouting Combine και το NBA Draft.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ