«Ο Αντετοκούνμπο είναι πιο κοντά από κάθε άλλον στον Τζορνταν»

«Ο Αντετοκούνμπο είναι πιο κοντά από κάθε άλλον στον Τζορνταν»

Ο αναλυτής του ESPN, Μαξ Κέλερμαν αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας ότι είναι ότι πιο κοντινό κυκλοφορεί στον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της εποχής στο ΝΒΑ (αν όχι τον κορυφαίο) και όπως είναι λογικό οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες για τον Έλληνα σούπερ σταρ με θρύλους του αθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, ο αναλυτής του ESPN, Μαξ Κέλερμαν, μίλησε για τον Greek Freak και τον τρόπο παιχνιδιού του και τον αποθέωσε, μιλώντας με κολακευτικά λόγια και τονίζοντας πως είναι ότι πιο κοντινό υπάρχει στον Μάικλ Τζόρνταν. Ακόμα ο αναλυτής ξεκαθάρισε πως ο Γιάννης ίσως είναι ο παίκτης που θα μπορούσε να ξεπεράσει τον «Air» στο μέλλον!

«Ο Γιάννης επιθετικά, ακόμα και χωρίς καλό σουτ είναι απίστευτος. Αν ο χειρισμός της μπάλας ήταν λίγο καλύτερος και το τρίποντό του ήταν λίγο καλύτερο θα ήταν ήδη ο καλύτερος παίκτης που έχει ζήσει.

Όταν ψάχνω για παίκτες που λένε «αυτός θα ξεπεράσει τον Τζόρνταν» δεν βλέπω κανέναν που θα μπορούσε να το κάνει. Νομίζω ότι πιο κοντά από κάθε άλλον σε αυτό είναι ο Γιάννης, ο οποίος είναι 2.13 μέτρα και πηγαίνει δυνατά στο καλάθι. Και πλέον επιχειρεί πάνω από 5 τρίποντα σε κάθε αγώνα με ποσοστό πάνω από 30%. Αν αυτό το ποσοστό ανέβει στο 35%, καλή τύχη.

Αμυντικά, είναι τέρας. Μπορείς να χτίσεις την άμυνα της ομάδας σου πάνω του. Αν σκεφτούμε ότι είναι 25 χρονών ακόμα, σε 10 χρόνια πιστεύετε ότι παίκτες όπως ο Ντόντσιτς και ο Ουίλιαμσον θα είναι στα 30 τους καλύτεροι από ότι αυτός τώρα; Ο Γιάννης είναι ήδη ένας παίκτης που κουβαλάει μία ομάδα που παίζει ως MVP και θέλουμε να δούμε τώρα αν θα πάρει το πρωτάθλημα» είπε μεταξύ άλλων ο Κέλερμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ