Ανάμεσα στους πιο πλούσιους αθλητές ο Αντετοκούνμπο

Ανάμεσα στους πιο πλούσιους αθλητές ο Αντετοκούνμπο

Το Forbes συμπεριλαμβάνει τον Γιάννη στους 20 πιο πλούσιους αθλητές του πλανήτη. Αναλογιστείτε πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει…

Είναι μεταξύ των κορυφαίων μπασκετμπολιστών του πλανήτη. Είναι από τους πιο αγαπητούς αθλητές. Είναι ο MVP του ΝΒΑ. Δεν θα μπορούσε να μην είναι και μεταξύ των πρώτων 20, στη λίστα με τους πιο πλούσιους (ακριβοπληρωμένους, αν προτιμάτε) αθλητές του κόσμου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε στη λίστα του Forbes κι αυτό σημαίνει πολλά.

Το παιδί από τα Σεπόλια, που πέρασε δύσκολα (όσον αφορά το οικονομικό σκέλος) παιδικά χρόνια, φιγουράρει στη θέση «18», της πρώτης 20άδας των αθλητών, οι οποίοι παίρνουν τα περισσότερα χρήματα. Μια λίστα με εξαιρετικά ονόματα, με τους κορυφαίους των κορυφαίων, καθώς το αθλητικό χρηματιστήριο είναι σταθερό και σπάνια έως ποτέ εμφανίζονται φούσκες.

Ο «Greek Freak» είναι σύμφωνα με το Forbes ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές για το 2020, έχοντας έσοδα 47.6 εκατομμύρια δολάρια. Τα 19.600.000 δολάρια από το συμβόλαιο, ενώ τα υπόλοιπα 17 προέρχονται από χορηγούς και διαφημίσεις. Κι όλα αυτά δίχως να υπολογίζεται και το επιχειρηματικό ξεκίνημα του Γιάννη.

Βεβαίως, ο Αντετοκούνμπο απέχει από την κορυφή, όπου βρίσκεται ο τενίστας Ρότζερ Φέντερερ κι ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές Κριστιάνο Ρονάλντο και Λίο Μέσι, άπαντες με 100+ εκατομμύρια δολάρια έσοδα.

Η πρώτη 20άδα του Forbes
1. Φέντερερ (τένις)
2. Ρονάλντο (ποδόσφαιρο)
3. Μέσι (ποδόσφαιρο)
4. Νεϊμάρ (ποδόσφαιρο)
5. ΛεΜπρόν (μπάσκετ)
6. Κάρι (μπάσκετ)
7. Ντουράντ (μπάσκετ)
8 Γουντς (γκολφ)
9. Κάζινς (αμερικανικό football)
10. Wentz (αμερικανικό football)
11. Fury (πυγμαχία)
12. Ουέστμπρουκ (μπάσκετ)
13. Χάμιλτον (Formula 1)
14. Mακλρόι (γκολφ)
15. Goff (αμερικανικό football)
16. MακΓκρέγκορ (MMA)
17. Xάρντεν (μπάσκετ)
18. Αντετοκούνμπο (μπάσκετ)
19 Τζόσουα (πυγμαχία)
20. Ουάιλντερ (πυγμαχία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ