Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Έλα κυρ Γιάννη. Ο Καλπαζίδης είμαι. Έχει ξενοδοχείο το αθλητικό κέντρο στο Κορωπί;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρόντμαν: «Είμαστε άνθρωποι, όχι γαμ@@@@α ζώα» (vid)

Ο Ντένις Ρόντμαν συμμερίζεται την οργή για την δολοφονία του Τζόρνταν Φλόιντ, όμως θεωρεί πως τα βίαια επεισόδια και οι λεηλασίες δεν έχουν θέση στην κοινωνία.

Ρόντμαν: «Είμαστε άνθρωποι, όχι γαμ@@@@α ζώα» (vid) | to10.gr

Ο Ντένις Ρόντμαν έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό, αλλά και τα επεισόδια που έχουν ξεσπάσει έκτοτε σε όλη την Αμερική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο εκκεντρικός πρώην σέντερ των Πίστονς και των Μπουλς με ανάρτηση του στο Instagram, τόνισε ότι καταλαβαίνει την οργή του κόσμου αλλά είναι κατά των λεηλασιών και των επεισοδίων.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο, ειδικά στις ΗΠΑ, σε ανθρώπους που περνούν δύσκολες στιγμές με το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.

Είναι μια άσχημη κατάσταση και πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είναι μια νέα γενιά. Άνθρωποι της ηλικίας μου ξέρουν πως θα γίνουν κάποια πράγματα. Ο κόσμος κάνει λεηλασίες, βάζει φωτιές, καταστρέφει σπίτια κι επιχειρήσεις και με αυτά τα περιστατικά κάποιος πρέπει να βγει και να πει: Ε, παιδιά, γιατί λεηλατούμε; Γιατί κλέβουμε; Γιατί δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα;

Είναι ήδη μια άσχημη κατάσταση. Αν πάτε να διαμαρτυρηθείτε, κάντε το με το σωστό τρόπο. Δεν χρειάζεται να καίτε πράγματα και να κλέβετε. Έχουμε ήδη αρκετά θέματα με αυτό τον ιό. Αυτό που συμβαίνει τώρα, επιβαρύνει την κατάσταση. Κλείνουν μαγαζιά, επειδή ο κόσμος λεηλατεί.

Γιατί; Γιατί το κάνουμε αυτό; Γιατί πληγώνουμε ο ένας τον άλλον ξανά; Γιατί δεν βοηθάμε ο ένας τον άλλον; Γιατί δεν κρατιόμαστε χέρι – χέρι; Μπορούμε να βοηθήσουμε, ειδικά τη νέα γενιά. Έχουμε ήδη πολλά προβλήματα τώρα και αυτή είναι μια άσχημη στιγμή, αλλά πρέπει να ενωθούμε και να βοηθήσουμε να περάσουμε αυτή την κατάσταση.

Σας παρακαλώ, καταλάβετέ το, πρέπει να ζήσουμε μαζί. Είμαστε άνθρωποι, όχι γαμ@#$να ζώα. Είμαστε άνθρωποι».