Ντουράντ: «Έχω τελειώσει για φέτος»

Ντουράντ: «Έχω τελειώσει για φέτος»

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν πρόκειται να παίξει στην επιστροφή του ΝΒΑ, ενώ σχολίασε τις διαδηλώσεις μετά τη δολοφονία του Τζωρτζ Φλόιντ.

Το ΝΒΑ θα αρχίσει ξανά, αλλά όχι για τον Κέβιν Ντουράντ. Ο παίκτης των Νιου Τζέρσι Νετς μίλησε στην εκπομπή «The Undefeated» και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει εστιάσει τις προσπάθειες του για να παίξει στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ο Ντουράντ ανέφερε για την αποθεραπεία του:

«Πηγαίνω καλά, δουλεύω κάθε μέρα, νιώθω και πάλι κανονικός παίκτης. Κάνω την καλοκαιρινή μου ρουτίνα. Νιώθω καλά. Η χρονιά έχει τελειώσει για μένα, δεν σκοπεύω να παίξω καθόλου. Αποφασίσαμε πέρυσι να μείνω εκτός και να περιμένω την επόμενο σεζόν. Δεν έχω κανένα πλάνο για να παίξω φέτος. Είναι καλύτερο για μένα να περιμένω».

Όσο αφορά την άποψη του για τις διαδηλώσεις που συγκλονίζουν την Αμερική: «Είναι στην κουλτούρα μας ως Αφροαμερικούς. Η αγάπη, η φροντίδα ως κοινότητα. Έτσι όπως βαδίζουμε νιώθω περήφανος. Έχουμε πολλά στην… πλάτη μας αλλά συνεχίζουμε να πολεμάμε. Είναι όμορφο να βλέπεις όλους να ενώνονται γι’ αυτό που πιστεύουν, το οποίο είναι η ισότητα».

Ο Ντουράντ αποκάλυψε και πως ένιωσε όταν παρακολούθησε το βίντεο με τη δολοφονία του Τζωρτζ Φλόιντ: «Με έκανε να σκεφτώ όλα τα άλλα βίντεο όπου εμπλέκεται η αστυνομική βία. Κάποια στιγμή κουράζεσαι να βλέπεις τέτοια περιστατικά και αναρωτιέσαι αν κάποτε θα αλλάξει κάτι. Θα αλλάξουν οι καρδιές των ανθρώπων; Είναι λυπηρό να βλέπεις να χάνει κάποιος την ζωή του. Κάποιος με οικογένεια. Ένας πατέρας, ένας γιος, ένας φίλος. Ο κόσμος είχε… αρκετά, είναι καλό να βλέπεις τις διαφορετικές φωνές να ενώνονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ