Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ξεγύμνωμα στο γήπεδο, ξεγύμνωμα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Τα πάντα όλα...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Λούκα Ντόντσιτς επιστρέφει σε φόρμα με τη βοήθεια συμπατριωτών του

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ καθ’όλη τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού βρισκόταν στη χώρα του, όπου τον βοήθησαν δικοί του άνθρωποι να επιστρέψει ομαλά στα παρκέ.

Ο Λούκα Ντόντσιτς επιστρέφει σε φόρμα με τη βοήθεια συμπατριωτών του | to10.gr

Το ΝΒΑ αναμένεται να επιστρέψει στις 31 του μήνα στο Ορλάντο. Εκεί σύμφωνα με το νέο φορμάτ, λόγω Covid-19, θα συμμετάσχουν 22 ομάδες ( 13 από τη Δύση και 9 από την Ανατολή). Αυτό σημαίνει ότι οι Μάβερικς που είναι η 7η ομάδα της Δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 40-27 θα λάβει μέρος στην τελική φάση της Λίγκας. Ο Ντόντσιτς θα βρίσκεται εκεί για μαζί με την ομάδα του για να διεκδικήσει το πολύτιμο δαχτυλίδι. Πρώτο του μέλημα είναι να επιστρέψει όπως ήταν πριν την διακοπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ο Σλοβένος βρισκόταν στη χώρα του, ολόκληρη τη διάρκεια του ιού που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του. Εξήγησε στον Τύπο, ότι αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει. Αφενός γιατί η χώρα του, είχε λίγα κρούσματα του κορωνοϊού, αφετέρου είχε καλύτερες συνθήκες να προπονηθεί εκεί αφού δεν υπήρχε μεγάλη διάρκεια των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Σύμφωνα με το ξένο δίκτυο 24UR, ο νεαρός γκαρντ δεν βρισκόταν σε κατάλληλη φόρμα για να είναι το ίδιο ανταγωνιστικός. Τι έκανε για όλο αυτό; Μάζεψε ένα γκρουπ ανθρώπων όπως ο Λούκα Ρέπνικ που είναι στενός φίλος του και του κρατούσε παρέα σε όλη την διαδικασία εκγύμνασης. Επίσης ζήτησε βοήθεια από τον γνωστό σεφ Ντομέν Ντεμσάρ, ο οποίος εργαζόταν σε γκουρμέ εστιατόρια για πάνω από 5 χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο διασφάλισε τη σωστή διατροφή, που χρειάζεται ένας επαγγελματίας αθλητής σε τέτοιο επίπεδο.

Ο καλύτερος ρούκι του ΝΒΑ για την περσινή προπονούταν μία με δύο φορές τη μέρα. Το πρώτο σκέλος της άσκησης περιείχε βάρη, ενδυνάμωση και αποθεραπεία. Το δεύτερο σκέλος είχε ασκήσεις με μπάλα, ευελιξία και αποθεραπεία. Ο Τζούρι Ντράκλσαρ, ο γυμναστής της Κίμκι, ανέλαβε το δύσκολο έργο της επιστροφής του Λούκα.

Τέλος ο επιστήθιος φίλος του Σλοβένου, Λούκα Ρούπνικ, ανέφερε ότι: « Είναι πιο εύκολο να προπονείσαι με παρέα. Είχα να δω πάνω από ένα χρόνο τον Λούκα. Αυτός είναι στην Αμερική, εγώ στο Βέλγιο. Ξέρω ότι του λείπω και όποτε έρχεται στη Λουμπιάνα είναι σίγουρο ότι θα με καλέσει πολλές φόρες, που κλείνω το κινητό μου για να μην με ενοχλεί συνέχεια».