Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ξεγύμνωμα στο γήπεδο, ξεγύμνωμα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Τα πάντα όλα...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ένα γκράφιτι… θαύμα για τον Κόμπι στην Βοσνία

Με ένα γιγαντιαίο γκράφιτι τιμούν την μνήμη του Black Mamba στην Γκραντίσκα.

Ένα γκράφιτι… θαύμα για τον Κόμπι στην Βοσνία | to10.gr

Στην Γκραντίσκα της Βοσνίας και συγκεκριμένα στο δημοτικό σχολείο Ντανίλο Μπόρκοβιτς, φιλοξενείται  πλέον στους τοίχους του, το μεγαλύτερο γκράφιτι για τον Κόμπι Μπράιαντ, στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φλόγα του Κόμπι δεν έχει σβήσει από κανέναν φίλο του μπάσκετ και αυτό φαίνεται και από το γκραφίτι που φτιάχτηκε για αυτόν σήμερα. Το κομψοτέχνημα έχει ύψος 12 μέτρα και ύψος 6 μέτρα και είναι το εκπληκτικότερο στην Ευρώπη όσον αφορά το θάνατο του Black Mamba. Οι δημιουργοί του αποτίουν τον ελάχιστο φόρο τιμής στον άνθρωπο που έβαλε το μπάσκετ στη ζωή παρά πολλών ανθρώπων ανά την υφήλιο.

Ένας από του χαρισματικότερους αθλητές, που πάτησαν ποτέ στα γήπεδα του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ και από τα πρότυπα για εκατομμύρια αθλητές στον κόσμο, βρήκε τραγικό θάνατο στις 26 Ιανουαρίου. Το ελικόπτερο που βρισκόταν αυτός μαζί με την κόρη του και κάποιους στενούς φίλους, συνετρίβη στην περιοχή της Καλαμπάσα της Καλιφόρνια. Αυτό έφερε ακαριαίο θάνατο σε όλους τους επιβαίνοντες και σκόρπισε την θλίψη στις οικογένειες το θυμάτων, αλλά και σε όλη την υφήλιο. Κανείς δε θα ξεχάσει τον Black Mamba…