Αντετοκούνμπο σε διαδήλωση στο Μιλγουόκι: «Θέλουμε δικαιοσύνη» (vids)

Αντετοκούνμπο σε διαδήλωση στο Μιλγουόκι: «Θέλουμε δικαιοσύνη» (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε μαζί με την οικογένεια του και συμπαίκτες του στους Μπακς σε διαδήλωση κατά του ρατσισμού που έγινε στο Μιλγουόκι και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Η δολοφονία του αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολις πριν μερικές μέρες από αστυνομικό, έχει συγκλονίσει τον κόσμο, ο οποίος διαμαρτύρεται στις ΗΠΑ για τον ρατσισμό.

Σε όλη την Αμερική γίνονται διαδηλώσεις κατά του ρατσισμού με πολλούς από τους σούπερ σταρ του κόσμου, να δίνουν το παρόν σε πορείες, διαμαρτυρίες κλπ.

Φυσικά ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πέρασε το δικό του μήνυμα κατά του φαινομένου που επικρατεί στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Greek Freak μαζί με την οικογένεια και συμπαίκτες του από τους Μπακς συμμετείχαν σε διαδήλωση κατά του ρατσισμού στο Μιλγουόκι. Το παρόν έδωσαν πέρα από τον Γιάννη ο Θανάσης, ο Άλεξ, η μητέρα τους αλλά για λίγο και η σύντροφος του Greek Freak μαζί με τον γιο τους Λίαμ, ενώ από τα ελάφια ήταν εκεί οι Στέρλινγκ Μπράουν, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Μπρουκ Λόπεζ και Φρανκ Μέισον.

Ο Γιάννης φορώντας μάσκα και μπλουζάκι στο οποίο αναγραφόταν «I can’t breathe», πήρε τον λόγο με ντουντούκα και πέρασε το δικό του μήνυμα, ενώ πρόσφερε μπουκαλάκια με νερό στους διαδηλωτές.

«Αυτή είναι η πόλη μας και ήρθαμε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια. Θέλουμε την αλλαγή, θέλουμε δικαιοσύνη και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Γι’ αυτό είμαστε σε αυτή την παρέλαση μαζί σας. Θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει εδώ στο Μιλγουόκι και να μην φοβάται να περπατά στους δρόμους. Δεν θέλω το παιδί μου να έχει μίσος στην καρδιά του», τόνισε μέσα σε αποθέωση.

Δείτε βίντεο από τη διαδήλωση:

Giannis Antetokounmpo, Bucks march with Milwaukee protesters: 'We ...

CBS58 Home

Antetokounmpo, Bucks players join Milwaukee protest

News - Milwaukee Journal Sentinel

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ