Θέλει μίνι-καμπ για τις ομάδες που έμειναν εκτός playoffs ο Κερ

Θέλει μίνι-καμπ για τις ομάδες που έμειναν εκτός playoffs ο Κερ

Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δήλωσε, ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες που έμειναν εκτός playoffs, να συμμετάσχουν σε μίνι-καμπ για να μπορέσουν να δουλέψουν.

Το ΝΒΑ αποφάσισε την συνέχεια της σεζόν στις 31 Ιουλίου με 22 ομάδες, 13 από τη Δύση και 9 από την Ανατολή. Αυτό σημαίνει ότι 8 φρανσάιζ δε θα συμμετάσχουν στο υπόλοιπο της φετινής χρονιάς και ο Στιβ Κερ εξέφρασε τον προβληματισμό του, λέγοντας ότι πρέπει να πατήσουν παρκέ έστω και για προπονήσεις.

Ο προπονήτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επισήμανε, ότι οι ομάδες που θα μείνουν εκτός playoffs θα συμπληρώσουν 9 μήνες μακριά από τα παρκέ, αν δεν διοργανώσουν κάποιο τουρνουά το καλοκαίρι. «Σίγουρα χρειάζεται να έχουμε όλη την ομάδα μας για ένα διάστημα. Δεν ξέρω για πόσο καιρό, αλλά σίγουρα πρέπει να έχουμε ομαδικές προπονήσεις» δήλωσε αρχικά ο Κερ, για να συμπληρώσει: «Από την στιγμή που 22 από τις ομάδες της λίγκας θα έχουν έστω μερικές εβδομάδες προπονήσεων και αγώνων ενώ οι υπόλοιπες ομάδες όχι, η λίγκα λογικά θα μας δώσει χώρο για να κάνουμε αυτό που χρειαζόμαστε».

Στην συνέχεια ο Κερ τόνισε: «Νομίζω ότι ως προπονητής θα ήθελα να έχω μερικές εβδομάδες προπονήσεων, αν το επιτρέπουν οι κανόνες ασφαλείας και υγείας, για να δουλέψει το προπονητικό επιτελείο με τους παίκτες. Νομίζω ότι έτσι θα γεφυρωθεί το χάσμα με τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν».

Κλείνοντας, ο Κερ ανέφερε ότι αν τελικά γίνει μίνι-καμπ περιμένει τους τρεις σταρ της ομάδας – Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν – να συμμετέχουν κανονικά παρά το γεγονός ότι φέτος αγωνίστηκαν είτε ελάχιστα (Κάρι – 5 αγώνες), είτε λίγο (Γκριν- 43 αγώνες), είτε καθόλου (Τόμπσον): «Σίγουρα περιμένω να δώσουν το παρών. Δεν θα θεωρήσω εθελοντικές αυτές τις προπονήσεις. Προφανώς πρόκειται για ιδιαίτερες καταστάσεις, αλλά δεδομένου ότι ίσως μείνουμε 9 μήνες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις θα ένιωθα μεγάλη έκπληξη αν μου έλεγαν ότι δεν θέλουν να δουλέψουν. Ξέρουν ότι το χρειάζονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ