Ουόριορς – Κλίπερς 106-125

Ουόριορς – Κλίπερς 106-125

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς πραγματοποίησαν τρομερή εμφάνιση στο Oracle Arena, επικρατώντας 125-106 των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, σε μια βραδιά όπου ο Λου Γουίλιαμς σημείωσε 50 πόντους!

Τέλος στο νικηφόρο σερί των Ουόριορς έβαλαν οι Κλίπερς, καθώς άλωσαν το Γκόλντεν Στέιτ με το εμφατικό 125-106.

Η ομάδα του Λος Άντζελες ήταν ασταμάτητη, είχε τρομερά ποσοστά ευστοχίας και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λου Γουίλιαμς, πέρασε από την Oracle Arena, υποχρεώνοντας τους πολεμιστές στην 9η ήττα τους για φέτος (33-9). Αντίθετα οι Κλίπερς ανέβηκαν σε ρεκόρ 19-21 και βρίσκονται στην 9η θέση της Δυτικής Περιφέρειας.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο φοβερός και τρομερός Λου Γουίλιαμς, ο οποίος ερχόμενος από τον πάγκο πέτυχε 50 πόντους, ενώ μοίρασε και 7 ασίστ. Πολύ καλός ήταν και ο Ουάλας με 22 πόντους, ενώ ο Ντε Άντρε Τζόρνταν σημείωσε double-double με 10 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Από την άλλη για τους πρωταθλητές που αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Κάρι και τον Τόμπσον, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κέβιν Ντουράντ με 40 πόντους, ενώ 12 είχε ο Πατσούλια και 7 ο Γκριν, ο οποίος μέτρησε και 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ