Γιανγκ: «Είχα τρελαθεί, ήμουν απελπισμένος»

Γιανγκ: «Είχα τρελαθεί, ήμουν απελπισμένος»

Ο μπασκετμπολίστας των Ατλάντα Χοκς περιέγραψε πως ένιωσε όταν άκουσε ότι η ομάδα του δεν θα ξαναπαίξει φέτος.

To NBA θα ξαναρχίσει, αλλά όχι για όλους… Κάποιες ομάδες δεν θα πάρουν μέρος στην τελική φάση στο Ορλάντο, αφού δεν επαρκούν οι διαθέσιμες ημερομηνίες. Οι Ατλάντα Χοκς είναι μία από αυτές και ο Τρέι Γιανγκ εξέφρασε την απογοήτευση του για αυτό.

«Είχα τρελαθεί. Ήμουν απελπισμένος. Προφανώς ήθελα να παίξω. Καταλαβαίνω τι έκανε το ΝΒΑ και σέβομαι την απόφαση τους. Αλλά είμαι λίγο στεναχωρημένος γιατί θέλω να παίξω» σχολίασε ο Γιανγκ.

Ο Γιανγκ έχει εγκατασταθεί προσωρινά στην Οκλαχόμα, όπου γεννήθηκε και εξήγησε πόσο θέλει να πατήσει στο παρκέ: «Τρώγομαι να παίξω. Ήθελα να παίξω. Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάνω τόσο καιρό να πιάσω μπάλα. Ήθελα να είμαι σίγουρος ότι είναι ασφαλές να παίξω. Πέρασε πολύς καιρός, δεν θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που έχω να παίξω 3 μήνες».

Έπειτα, ο Γιανγκ τόνισε ότι είναι αδύνατο η ομάδα να συνεχίσει χωρίς προπονήσεις για τόσους μήνες:  «Δεν μπορούμε να περάσουμε 5 ή έξι μήνες χωρίς να δούμε ο ένας τον άλλον. Προσπαθούμε να αλλάξουμε επίπεδο την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ