Το ΝΒΑ δεν τιμωρεί τους παίκτες που δεν θα αγωνιστούν φέτος

Το ΝΒΑ δεν τιμωρεί τους παίκτες που δεν θα αγωνιστούν φέτος

Ένωση Παικτών και ΝΒΑ, βρήκαν την χρυσή τομή όσον αφορά το φινάλε της σεζόν και έτσι οι αθλητές που δε θα λάβουν μέρος στην τελική φάση δε θα τιμωρηθούν.

Πολλοί αθλητές έχουν πρόβλημα με το να επιστρέψουν στη δράση, λόγω του Covid-19 και έτσι σε συνεννόηση με τη Λίγκα δε θα τιμωρούνται. Παρόλο που βρέθηκε ο τόπος διεξαγωγής, δε σημαίνει ότι όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί, όσον αφορά την υγεία των καλαθοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές του ESPN, ανέφερε ότι σε τηλεδιασκέψεις που είχαν οι παίκτες μεταξύ τους υπήρχε ένα μεγάλο κομμάτι που εκφράζει τον φόβο του να επιστρέψει στα παρκέ διότι φοβούνται την μετάδοση του κορωνοϊού. Υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο, πολλοί από αυτούς να κάνουν πράξη τις σκέψεις τους και να συνεχίσουν τις ατομικές προπονήσεις μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Το μείζον θέμα, είναι πως η Ένωση Παικτών έχει έρθει σε συνεννόηση με το ΝΒΑ. Οι διοικούντες της Λίγκας έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης και έτσι δεν θα τιμωρείται κάποιος παίκτης που δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στα ματς που θα διεξαχθούν στο Ορλάντο, για την τελική φάση του πρωταθλήματος. Τέλος όσοι δε πατήσουν τα παρκέ, δεν πρόκειται να πληρωθούν, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που θα βρίσκονται εντός των παρκέ της Disney World.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ