Επιστολή Ίρβινγκ στο ESPN: «Στο στόχαστρο για 500 χρόνια, δεν θα το βουλώσουμε»

Επιστολή Ίρβινγκ στο ESPN: «Στο στόχαστρο για 500 χρόνια, δεν θα το βουλώσουμε»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ συνεχίζει να παίρνει κόσμο και παίκτες με το μέρος του, με στόχο να μην επιστρέψουν στη δράση στο ΝΒΑ.

Ο Καϊρι Ίρβινγκ παίρνει όλο και περισσότερο κόσμο με το μέρος του στην προσπάθεια να μην επανεκκινήσει η σεζόν στο ΝΒΑ και με νέα ανακοίνωση ζητάει απαντήσεις.

Ο σούπερ σταρ των Νετς μέσω της επιστολή που έστειλε μαζί με άλλους παίκτες του ΝΒΑ στο ESPN θέτει ερωτήματα όπως το τι θα κάνει στα αλήθεια το ΝΒΑ για να περάσει το μήνυμά του εναντίον του ρατσισμού, ενώ ζητάει απαντήσεις σε θέματα όπως τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού στην Φλόριντα (όπου πρόκειται να γίνουν οι αγώνες), τις συνθήκες της καραντίνας των παικτών, την ασφάλιση των παικτών σε περίπτωση ασθένειας, αλλά και το πλάνο του ΝΒΑ για την περίπτωση που υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

Σε αυτή την επιστολή, οι παίκτες στέκονται για ακόμα μία φορά στο θέμα του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας προς τους αφροαμερικανούς, αναφέροντας κάποια στιγμή ότι «ως μία καταπιεσμένη κοινότητα που βρίσκεται στο στόχαστρο για πάνω από 500 χρόνια και χρησιμοποιείται για την πνευματική ιδιοκτησία της και το ταλέντο της και δολοφονείται από τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι πρέπει να ‘μας προστατεύουν και υπηρετούν’ λέμε ως εδώ».

Κλείνοντας, στην επιστολή – την οποία υπογράφουν και παίκτριες του WNBA – αναφέρεται ότι «όλο αυτό δεν γίνεται για τους παίκτες, αθλητές ή διασκεδαστές. Πρόκειται για ένα γκρουπ ανδρών και γυναικών που είναι ενωμένοι για την αλλαγή. Ο καθένας στον τομέα του δεν πρόκειται απλώς να το βουλώσει και να παίξει προκειμένου να αποσπαστεί από αυτό που είναι στα αλήθεια το σύστημα: Χρησιμοποίηση και κακοποίηση. Ποια είναι η ΜΕΓΑΛΗ εικόνα; Είμαστε εδώ για την ΕΝΟΤΗΤΑ και την ΑΛΛΑΓΗ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ