Κόρβερ: «Προτιμώ την αλλαγή από το πρωτάθλημα»

Κόρβερ: «Προτιμώ την αλλαγή από το πρωτάθλημα»

O Κάιλ Κόρβερ πήρε θέση για τις συζητήσεις περί επανέναρξης ή όχι του ΝΒΑ και ξεκαθάρισε πως θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα αλλά προτιμάει την αλλαγή...

Ο Κάιλ Κόρβερ τοποθετήθηκε για το θέμα της επιστροφής στην δράση, εξηγώντας πως πάνω απ’ όλα θέλει να είναι στο πλευρό των μαύρων συναθλητών του παρά στο παρκέ.

«Αν οι μαύροι συμπαίκτες μου, φίλοι και αδελφοί μου, νιώθουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί η αλλαγή είναι να μην παίξουμε, τότε θα είμαι στο πλευρό τους. Είμαι ΟΚ με αυτό. Αν πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για αλλαγή, ενδιαφέρομαι περισσότερο για την υλοποίηση της αλλαγής παρά για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Από την άλλη, είμαι σε μια ομάδα που αισθάνεται ότι μπορεί να κερδίσει και εγώ να καταφέρω κάτι που δεν είχα πετύχει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Θα ήθελα να κερδίσω. Επομένως, υπάρχει τρόπος να γίνουν αμφότερα; Νομίζω ότι υπάρχει μπόλικη συζήτηση πάνω σε αυτό το κομμάτι. Θα ξαναπώ όμως, ότι θα ακολουθήσω το παράδειγμα των μαύρων αδελφών και συμπαικτών μου πάνω σε αυτό και θα τους υποστηρίξω σε ό,τι κάνουν. Αυτό θέλω να κάνω. Θέλω να έρθει η αλλαγή και θέλω να είμαι κομμάτι αυτής, με όποιον τρόπο μπορώ», δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα στο SportsCenter του ESPN ο Κάιλ Κόρβερ.

Θυμίζουμε πως είτε γι αυτόν τον λόγο είτε υπό τον φόβο του κορονοϊού, οι παίκτες έχουν μια βδομάδα προθεσμία προκειμένου να αποφασίσουν αν θα ξαναπαίξουν φέτος ή θα στρέψουν οριστικά την προσοχή τους σε ό,τι έχει να κάνει με το 2020/21.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ