«Ο Κόμπι και η Τζιάνα θα ήταν ζωντανοί»

«Ο Κόμπι και η Τζιάνα θα ήταν ζωντανοί»

Η Βανέσα Μπράιαντ είναι υπέρ της ψήφισης νομοσχεδίου για να περάσουν νέα μέτρα ασφαλείας για όλα τα ελικόπτερα.

Πεντέ μήνες μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζιάνα, αλλά και επτά ακόμη ανθρώπων, ένα νέο νομοσχέδιο έρχεται για να περάσει μέτρα ασφαλείας σε όλα τα ελικόπτερα.

Υπέρ της ψήφισης του συγκεκριμένου νομοσχεδίου τάχθηκε η Βανέσα Μπράιαντ, με τη σύζυγο του αδικοχαμένου άσου και μητέρα της Τζιάνα να λέει το εξής: «Προτρέπω έντονα το Κονγκρέσο των ΗΠΑ να εγκρίνει έναν ομοσπονδιακό νόμο, ο οποίος θα βελτιώσει την ασφάλεια των ελικοπτέρων που λειτουργούν σε αυτή τη χώρα. Πιστεύω πως υπήρχε πιθανότητα ο Κόμπι και η Τζιάνα να ήταν ακόμα ζωντανοί σήμερα, αν το ελικόπτερό τους ήταν εξοπλισμένο με τον εξοπλισμό ασφαλείας που απαιτείται από αυτή την ομοσπονδιακή νομοθεσία που εκκρεμεί».

Οι δημοκρατικοί νομοθέτες εισήγαγαν τον νόμο «Kobe Bryant and Gianna Bryant Helicopter Safety Act.», ο οποίος απαιτεί από όλα τα ελικόπτερα που είναι πιστοποιημένα για να μεταφέρουν έξι ή περισσότερα άτομα, να είναι εφοδιασμένα με σύστημα επίγνωσης και προειδοποίησης εδάφους, καταγραφέα δεδομένων πτήσης και συσκευή εγγραφής φωνής πιλοτηρίου.

«Πιστεύω πως αυτά τα μέτρα ασφαλείας θα σώσουν πολλές ζωές. Ως επιβάτες που ταξιδεύουν με αεροσκάφη, υποθέτουμε ότι τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας πρέπει να ληφθούν, για να αποφευχθούν ατυχήματα, πριν πετάξουμε. Είναι ατυχές ότι αυτό δεν συμβαίνει και οι εταιρείες πρέπει να κάνουν το ρόλο τους για την προστασία των ζωών», συμπλήρωσε η Βανέσα Μπράιαντ.

Ο εκπρόσωπος της Καλιφόρνια, Μπραντ Σίρμαν, τόνισε πως η Βανέσα ήταν «πολύ συγκινημένη» που το νομοσχέδιο θα πάρει το όνομα του άντρα και της κόρης της. «Είναι φόρος τιμής στη μνήμη τους», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ