Ντροπή και αίσχος: Αμαύρωσαν με σβάστικα και «SS» το γκράφιτι του Αντετοκούνμπο (pics)

Ντροπή και αίσχος: Αμαύρωσαν με σβάστικα και «SS» το γκράφιτι του Αντετοκούνμπο (pics)

Άγνωστοι βανδάλισαν το υπέροχο γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παλαιό Φάληρο, μουτζουρώνοντας το πρόσωπό του και ζωγραφίζοντας πάνω του τη σβάστικα και ένα «SS» στο μπράτσο του.

Αηδία.

Αυτή είναι η λέξη με την οποία ένας υγιής άνθρωπος μπορεί να περιγράψει με λόγια αυτό που νιώθει, όταν βλέπει τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές.

Όταν βλέπει μερικούς ανεγκέφαλους να αμαυρώνουν και να προσβάλλουν σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού της χώρας μας. Πριν λίγο καιρό είχαμε παρακολουθήσει αποτροπιασμένοι τον βανδαλισμό του γκράφιτι του σπουδαίου Νίκου Γκάλη.

Τώρα ήρθε η ώρα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δεχθεί… επίθεση. Πιο συγκεκριμένα, το υπέροχο γκράφιτι του Έλληνα σταρ του NBA στο Παλαιό Φάληρο, αμαυρώθηκε από άγνωστους, οι οποίοι μουτζούρωσαν το πρόσωπό του, ζωγράφισαν στον ώμο του μία σβάστικα και στο μπράτσο του έγραψαν «SS».

Δείτε το πριν και το μετά του γκράφιτι:

ΠΡΙΝ:

ΜΕΤΑ:

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως το συγκεκριμένο γκράφιτι είχε δημιουργηθεί αρχικά από την εθελοντική ομάδα Χρώματα και Όνειρα, με πρωτοβουλία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, Έτσι, οι άνθρωποι δημιούργησαν τη μορφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ΚΑΦΑΟ, αλλά πριν κλείσει μήνα βανδαλίστηκε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ