Μπούντενχολζερ: «Τεράστιο πλεονέκτημα μας ότι ο Γιάννης θα είναι υγιής»

Μπούντενχολζερ: «Τεράστιο πλεονέκτημα μας ότι ο Γιάννης θα είναι υγιής»

Ο Μάικ Μπούντενχολζερ μιλώντας στο ESPN επιβεβαίωσε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι απόλυτα υγιής και έτοιμος για την επανέναρξη της σεζόν.

Σε κάποιους τομείς το «stop» της σεζόν του ΝΒΑ τον Μάρτιο λειτούργησε αρκετά καλά για τους Μιλγουόκι Μπακς. Πέντε ημέρες πριν την αναστολή της σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυμάτισε το γόνατό του κόντρα στους Λος Αντζελες Λέικερς.

Το Μιλγουόκι ήταν στην πρώτη θέση της λίγκας με τους Λέικερς να βρίσκονται μόλις δύο νίκες πιο πίσω. Με τον Αντετοκούνμπο πιθανότατα έξω για κάποιο χρονικό διάστημα οι «λιμνάνθρωποι» θα μπορούσαν να ξεπεράσουν το ρεκόρ των Μπακς.

Ευτυχώς για τα «ελάφια» αυτό δεν είναι κάτι που θα τους ανησυχεί μετά τη διακοπή των τεσσάρων μηνών λόγω του κορονοϊού. Ο προπονητής της ομάδας Μάικ Μπούντενχολζερ μιλώντας στο ESPN επιβεβαίωσε ότι ο Αντετοκούνμπο είναι απόλυτα υγιής και έτοιμος για την επανέναρξη της σεζόν.

«Είναι τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς ότι ο Γιάννης θα είναι εντελώς και απόλυτα υγιής», δήλωσε ο Μπούντενχολζερ. «Είναι σε εξαιρετικό μέρος, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

Ποιος μπορεί να γνωρίζει πώς θα είχαν πάει τα πράγματα αν συνεχίζαμε να παίζουμε; Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήταν ασφαλές να πω ότι ο Γιάννης θα είχε χάσει μερικές εβδομάδες. Θα μπορούσε να ήταν λιγότερο; Ίσως. Θα μπορούσε να ήταν περισσότερο Ίσως. Μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω και να πούμε, Ουάου, αναρωτιέμαι τι θα συνέβαινε εκεί».

Η υγεία θα είναι μια μεγάλη ανησυχία για κάθε ομάδα στο Ορλάντο. Δεν υπάρχει προηγούμενο για μια απουσία τεσσάρων μηνών που να οδηγεί σχεδόν κατευθείαν στα playoffs. Οι τραυματισμοί θα αποτελούν κίνδυνο σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, αλλά το Μιλγουόκι μπορεί τουλάχιστον να ανακουφίστει από το γεγονός ότι η ομάδα θα βρίσκεται στο 100% από άποψη υγείας όταν ξαναρχίσει η σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ