Μπακς – Ουόριορς 94-108

Μπακς – Ουόριορς 94-108

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση, αλλά να μην είναι αρκετός, οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν εντός έδρας από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με 108-94.

Οι Μπακς υπέστησαν νέα ήττα αυτή τη φορά από τους Ουόριορς στην έδρα τους με 108-94, σε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές, αλλά και ένα τρίλεπτο στο τέλος για όπου τα ελάφια κόλλησαν κι έχασαν την αναμέτρηση.

Οι Μπακς δεν ξεκίνησαν καλά, βρέθηκαν να χάνουν με 9 πόντους στην πρώτη περίοδο, ενώ το ημίχρονο τους βρήκε στο -14. Το τρίτο δωδεκάλεπτο ωστόσο τους ανήκε ολοκληρωτικά και το φινάλε του, τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 82-80. Μετά το 86-86 ωστόσο σχεδόν 8 λεπτά πριν το φινάλε, υπήρξε ένα μεγάλο μπλακ άουτ, που τους άφησε χωρίς πόντο για σχεδόν ένα τρίλεπτο.

Κορυφαίος για το Μιλγουόκι ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Greek Freak να σημειώνει 23 πόντους (10/16 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 3/3 βολές), ενώ επίσης μάζεψε 7 ριμπάουντ κι έδωσε 4 ασίστ και είχε 1 κόψιμο και 3 λάθη. Άξιος συμπαραστάτης του ο Μπλέντσο με 21 πόντους.

Για τους πρωταθλητές πρώτος σκόρερ στο ματς ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με τον σούπερσταρ των Ουόριορς να πετυχαίνει 26 πόντους, να μαζεύει 6 ριμπάουντ, να μοιράζει 6 ασίστ και να κάνει 2 κλεψίματα και 3 κοψίματα. Τέλος, πολύ καλός ήταν και ο Ντρέιμοντ Γκριν με 21 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=4IPZYs5_AhY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ