Ντουράντ: «Δε θα έπαιζα στην επανέναρξη, ακόμα και αν ήμουν υγιής»

Ντουράντ: «Δε θα έπαιζα στην επανέναρξη, ακόμα και αν ήμουν υγιής»

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για την πολυαναμενόμενη επανέναρξη του ΝΒΑ, με τον παίκτη των Νετς να τονίζει πως δε θα αγωνιζόταν, ακόμα και αν δεν ήταν τραυματίας.

Το ΝΒΑ αναμένεται να επιστρέψει στις 30 Ιουλίου, με τον Κέβιν Ντουράντ να μιλάει για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο παίκτης των Μπρούκλιν Νετς ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως δε θα αγωνιζόταν στην συνέχιση του ΝΒΑ, ακόμα και αν ήταν υγιής.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας της Νέας Υόρκης δήλωσε πως η κατάσταση είναι αβέβαιη, ενώ τόνισε πως αν οι παίκτες δεν νιώθουν ασφαλείς, ο ίδιος είναι υπέρ στο να μην αγωνιστούν.

«Νιώθω πως δεν θα έπαιζα, γιατί η κατάσταση ακόμα φαίνεται αβέβαιη, κάπως τρελή. Υπάρχουν πολλά κρούσματα. Είναι πολύ απρόβλεπτα όλα αυτά. Είναι εύκολο να το λέω αυτό, γιατί είμαι τραυματίας. Όμως, πιθανότατα δεν θα πήγαινα εκεί», για να συμπληρώσει πως:

«Αν οι παίκτες νιώθουν ασφαλείς, είμαι μαζί τους. Δεν πιστεύω πως είναι υποχρεωμένοι να παίξουν. Αν δεν νιώθουν ασφαλείς, είμαι υπέρ του να μην αγωνιστούν. Έχει να κάνει με το τι θέλει το σύνολο. Αν είναι καλό για όλη την ομάδα, τότε όλα καλά. Εγώ πιθανότατα θα χαλάρωνα.

Προφανώς, θα μιλούσα στους συμπαίκτες μου, θα είχα συμβουλευτεί τους ανθρώπους μου. Όμως, η αίσθησή μου λέει πως δεν θ έπαιζα, δεν θα πήγαινα εκεί. Ειδικά ύστερα από τρεις μήνες εκτός δράσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ