Γκομπέρ: «Εγινα η ενσάρκωση του κορωνοϊού στις ΗΠΑ»

Γκομπέρ: «Εγινα η ενσάρκωση του κορωνοϊού στις ΗΠΑ»

Ο Ρούντι Γκομπέρ ήταν ο πρώτος παίκτης του NBA, που διαγνώστηκε με κορωνοϊό, με τον Γάλλο να μιλάει για εκείνη την περίοδο.

Ο Ρούντι  Γκομπέρ ήταν ο πρώτος παίκτης που διαγνώστηκε με κορωνοϊό και έγινε η… αιτία να διακοπεί η σεζόν στο NBA στις 12 Μαρτίου. Μάλιστα, επικράτησε και ένας χαμός με το ρεσιτάλ… ανευθυνότητας που έδειξε ο Γάλλος, άγγιξε για πλάκα όλα τα μικρόφωνα σε συνέντευξη Τύπου.

Τρεισήμισι μήνες μετά και ο Γάλλος σέντερ λύνει την σιωπή του. Ο παίκτης των Γιούτα Τζαζ τόνισε πως έγινε η ενσάρκωση του κορωνοϊού για τους Αμερικανούς, ενώ αποκάλυψε πως η όσφρηση του δεν έχει επιστρέψει ακόμα στο 100%.

«Το ΝΒΑ περίμενε το πρώτο κρούσμα, για να σταματήσει το πρωτάθλημα και ο…κλήρος έπεσε σε εμένα. Έγινα η «ενσάρκωση» του κορονοϊού για τους Αμερικανούς, ήρθε ένα… ντόμινο, αλλά δεν ήμουν εγώ αυτός που έφερε τον ιό στις ΗΠΑ», είπε σε συνέντευξή του στην «L’ Equipe».

«Η γεύση μου έχει επιστρέψει, αλλά η όσφρηση όχι 100%. Μπορώ να μυρίσω, αλλά όχι από μακριά. Μίλησα με ειδικούς και μού είπαν ότι μπορεί να κάνει και ένα χρόνο, για να επανέλθει», δήλωσε ο Γκομπέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ