Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Μα αφού το έλεγε το Βυζαντινορωμαϊκό Δίκαιο...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντέιβις: «Αυξήθηκαν οι πιθανότητές μας για το πρωτάθλημα»

Ο Άντονι Ντέιβις εμφανίστηκε αισιόδοξος τονίζοντας πως οι Λέικερς έχουν πιο πολλές πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από τη διακοπή.

Ντέιβις: «Αυξήθηκαν οι πιθανότητές μας για το πρωτάθλημα» | to10.gr

Στο NBA μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 30 Ιουλίου στο Ορλάντο και κάθε ομάδα καλείται να δείξει κατά πόσο έχει επηρεαστεί από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού. Ο Άντονι Ντέιβις πάντως εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς δήλωσε μέσω ομαδικής κλήσης ότι η ομάδα του θα έχει πιο πολλές πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα κατά την επιστροφή της στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι οι πιθανότητές μας να πάρουμε το πρωτάθλημα αυξήθηκαν επειδή θα είμαστε όλοι ξεκούραστοι και έτοιμοι να παίξουμε» και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι οι πιθανότητές μας αυξήθηκαν, γιατί πλέον ο πρωταθλητής θα κριθεί από το ποιος το θέλει περισσότερο».

Κλείνοντας ο Ντέιβις προσέθεσε: «Η διακοπή μας έκανε καλό γιατί ξεπεράσαμε κάποιους τραυματισμούς που είχαμε. Κι εγώ είχα κάποιους τραυματισμούς και όταν διακόπηκε η σεζόν μπόρεσα να αναρρώσω ώστε να είμαι η καλύτερη βερσιόν του εαυτού μου. Νιώθω 100% υγιής. Νιώθω έτοιμος».