Μπράουν : «Δεν ήθελα να πάω στο Ορλάντο, αλλά…»

Μπράουν : «Δεν ήθελα να πάω στο Ορλάντο, αλλά…»

Ο Τζέιλεν Μπράουν μίλησε για την επανεκκίνηση του NBA, τονίζοντας πως στην αρχή δεν ήθελε να πάει στο Ορλάντο.

Ο μπασκετικός πλανήτης μετράει αντίστροφα για την επανέναρξη της σεζόν στο NBA. Ο Ο Τζέιλεν Μπράουν μίλησε για το restart, με τον παίκτη των Μπόστον Σέλτικς να τονίζει πως δεν ήθελε στην αρχή να πάει στο Ορλάντο.

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια άλλαξε γνώμη, βλέποντας την ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

«Μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου καλύτερα από τον καθένα. Θέλω να το ξεκαθαρίσω: Δεν ήθελα να πάω στο Ορλάντο. Είχα ανησυχίες, όχι μόνο για την κοινωνική δικαιοσύνη, αλλά και σχετικές με τον κορονοϊό, αλλά και κάποια οικογενειακά προβλήματα επίσης.

Αλλά, όταν κατάλαβα την ευκαιρία που μας δίνει ο σύλλογος και το ΝΒΑ να παίξουμε για κάτι που είναι μεγαλύτερο από τον εαυτό μου, τότε άλλαξα γνώμη», είπε και διευκρίνισε:

«Σχεδιάζω να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου, όταν θα είμαι εκεί. Να εμπνεύσω και να ρίξω φως σε πράγματα που παραμελούνται και ελπίζω το ΝΒΑ και ο σύλλογός μας να το καταλάβουν».

Tι ήταν αυτό που προκάλεσε άγχος στους παίκτες: «Νομίζω πως ήταν η έλλειψη πληροφοριών ή η παραπληροφόρηση. Σε κάποια φάση, πολλοί από εμάς στη λίγκα σκέφτονταν πως δεν είχαμε αρκετές πληροφορίες. Δεν ξέραμε τι γίνεται. Μόλις μάθαμε περισσότερα, πήραμε και τις αποφάσεις μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ