Κλίπερς : Ετοιμάζουν πρόταση για τον Μάρκανεν

Κλίπερς : Ετοιμάζουν πρόταση για τον Μάρκανεν

Η ομάδα του Λος Άντζελες θέλει να προσθέσει τον ταλαντούχο άσο στο ρόστερ της πλάι στον Καουάι Λέοναρντ και τον Πολ Τζορτζ.

Στο στόχαστρο των Λος Αντζελες Κλίπερς φέρεται να βρίσκεται ο Φινλανδός φόργουορντ των Σικάγο Μπούλς, Λάουρι Μάρκανεν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Clipperholics», η ομάδα του Λος Άντζελες θέλει να προσθέσει τον ταλαντούχο άσο στο ρόστερ της πλάι στον Καουάι Λέοναρντ και τον Πολ Τζορτζ. Σε αντάλλαγμα προσφέρουν τους Μφιόντου Καμπενγκέλε, Λόντρι Σάμετ και ΤζαΜάικαλ Γκριν.

Μέχρι τη διακοπή, λόγω του κορωνοϊού, ο Μάρκανεν έπαιξε σε 50 παιχνίδια με την ομάδα των «ταύρων», μετρώντας κατά μέσο όρο 14,7 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 29,8 λεπτά ανά αγώνα, στην χειρότερη σεζόν της έως τώρα καριέρας του στο NBA.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι πριν από ένα μήνα ο Σκανδιναβός άσος είχε αναφερθεί στο μέλλον του, τονίζοντας ότι στόχος του είναι να παραμείνει στους Σικάγο Μπουλς. «Θέλω να παραμείνω στο Σικάγο και να υπογράψω επέκταση με τους Μπουλς. Δεν τίθεται θέμα σε αυτό. Αγαπώ την πόλη. Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο ενθουσιασμένος είμαι», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά μιλώντας στο «On Tap Sports Net».

Ο Μάρκανεν έχει αγωνιστεί συνολικά σε 170 παιχνίδια με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς, έχοντας κατά μέσο όρο 16,1 πόντους και 7,6 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ