Πάσπαλι: «Τα πράγματα στην Εθνική Σερβίας δεν πάνε καλά εδώ και καιρό»

Πάσπαλι: «Τα πράγματα στην Εθνική Σερβίας δεν πάνε καλά εδώ και καιρό»

Ο Ζάρκο Πάσπαλι παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για την κατάσταση στην Εθνική Σερβίας αλλά και στην ανάγκη απόκτησης ενός ξένου παίκτη.

Ο Ζάρκο Πάσπαλι έδωσε συνέντευξη στην «MaxBet Sport», όπου αναφέρθηκε στην Εθνική Σερβίας και επισήμανε πως τα πράγματα δεν πάνε καλά εδώ και χρόνια.

Μάλιστα, χώρεσε στην κουβέντα και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, τονίζοντας πως τα προβλήματα που υπάρχουν τα έχει αναφέρει ο αείμνηστος «Ντούντα», εδώ και δεκαπέντε χρόνια.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, του Παναθηναικού, του Άρη, αλλά και του Πανιωνίου, ο οποίος έχει γράψει ιστορία με τις Εθνικές ομάδες της Γιουγκοσλαβίας και αργότερα της Σερβίας, φάνηκε απαισιόδοξος σχετικά με την πρόκριση της χώρας του στο παγκόσμιο κύπελλο, ενώ ανέφερε την ανάγκη ένταξης ενός ξένου παίκτη στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Το απαράδεκτο hashtag για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ζάρκο Πάσπαλι:

«Τα πράγματα στην Εθνική ομάδα δεν πάνε καλά εδώ και καιρό. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε επισημάνει τα προβλήματα πριν 15 χρόνια. Η δουλειά για την οποία ήμασταν γνωστοί έχει πάει περίπατο.

Είμαστε μια μπασκετική χώρα, αλλά το ερώτημα είναι… πού πάμε. Το πρώτο αρνητικό σημάδι ήταν που δεν πήγαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Τώρα έχουμε προβλήματα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα είναι δύσκολο να περάσουμε και φοβάμαι και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Τίποτα όμως δεν έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη.

«Πιστεύω πως χρειαζόμαστε έναν ξένο παίκτη. Θα έκανε τη διαφορά και θα μας οδηγούσε στο χρυσό. Χρειαζόμασταν έναν ξένο στη θέση τέσσερα, αλλά δεν τον θέλαμε και δεν καταλαβαίνω γιατί. Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαστε οι μόνοι που δεν κάνουμε χρήση αυτής της δυνατότητας.

Η Σλοβενία βοηθήθηκε σημαντικά από τους ξένους που επέλεξε. Χρειάζεται να το σκεφτούμε σοβαρά, γιατί τα αποτελέσματα της Εθνικής ομάδας επηρεάζουν το πόσο ενδιαφέρονται τα παιδιά στη Σερβία για το μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ