Γέμισε τανκς η Σενζέν (vids)

Γέμισε τανκς η Σενζέν (vids)

Η Σενζέν, πόλη που θα φιλοξενήσει τους αγώνες της Ελλάδας στη δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας έχει γεμίσει με τανκς, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στη FIBA.

Η Εθνική μας ομάδα προετοιμάζεται «πυρετωδώς» αυτή την περίοδο για το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Κίνα (31/8-15/9), δίνοντας μία σειρά από φιλικούς αγώνες στο Ηράκλειο και την Αθήνα.

Στην πόλη Σενζέν όμως, που θα φιλοξενηθούν οι αγώνες της Ελλάδας στη δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχουν κάνει την εμφάνισή τους τανκς και στρατιωτικές δυνάμεις, με την περιοχή να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.

Όλο αυτό το σκηνικό έχει δημιουργηθεί εξαιτίας διαδηλώσεων που γίνονται στο Χονγκ Κονγκ και ο στρατός με αυτόν τον τρόπο θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης.

Πριν λίγες μέρες υπήρξε και κατάληψη του αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ, ενώ όλες οι πτήσεις ματαιώθηκαν. Από τις αρχές του καλοκαιριού έχουν συλληφθεί περισσότερα από 400 άτομα.

Η Διεθνής Ομοσπονδία του μπάσκετ, FIBA, είναι ενήμερη και ανήσυχη για όλα όσα διαδραματίζονται σε μία από τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ίσως προβεί σε γενναίες αποφάσεις για να διασφαλιστεί ότι οι αποστολές και οι δημοσιογράφοι θα είναι εντάξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ