Εκτός Μουντομπάσκετ και ο Κουλάγκιν για τη Ρωσία

Εκτός Μουντομπάσκετ και ο Κουλάγκιν για τη Ρωσία

Μετά τους Αλεξέι Σβεντ και Τιμοφέι Μοζγκόφ, ούτε ο Ντιμίτρι Κουλάγκιν θα καταφέρει να ενισχύσει την ομάδα της πατρίδας του στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Ακόμα μια απουσία από το Μουντομπάσκετ. Ο Ντιμίτρι Κουλάγκιν γίνεται ο τρίτος παίκτης, μετά του Μοζγκόφ και Σβεντ, που δε θα καταφέρει να ενισχύσει τη Ρωσία στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Ο παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε υποστεί αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και στα δύο μάτια και υπεβλήθη σε επέμβαση λέιζερ. Το διάστημα αποθεραπείας του θα είναι αρκετά μεγάλο ούτως ώστε να του στερήσει τη συμμετοχή του στο Μουντομπάσκετ.

«Ευχαριστώ τους γιατρούς της Εθνικής Ρωσίας, έσωσαν την όρασή μου. Ήλπιζα μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα προλάβαινα να επιστρέψω, αλλά μετά τις συμβουλές των γιατρών, αποφάσισα να ακολουθήσω την αποθεραπεία που μου πρότειναν», δήλωσε ο παίκτης μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Ο προπονητής της Ρωσίας, Σεργκέι Μπαζάρεβις στερείται έτσι τους 14,3 που είχε την εφετινή σεζόν με τη «Λόκο» ο Ρώσος γκαρντ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ρωσία βρίσκεται στο 2ο όμιλο του Παγκοσμίου όπου θα αναμετρηθεί με τις Αργεντινή, Νότιο Κορέα και Νιγηρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ