Οι επίλεκτοι κέρδισαν με 36-17 την Team USA

Η Team USA έχασε από ομάδα επίλεκτων δείχνοντας ή ότι έχει πρόβλημα ή προσπαθει να αποπροσανατολίσει τους αντιπάλους της ενόψει Μουντομπάσκετ.


Οι επίλεκτοι κέρδισαν με 36-17 την Team USA | to10.gr

Οι σταρ του NBA αρνήθηκαν την πρόσκληση για να παίξουν στην εθνική ομάδα της χώρας τους. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς προσπαθεί να βρει τους καλύτερους, εναπομείναντες, παίκτες για να συγκροτήσει τη 12αδα του Παγκοσμίου.

Ωστόσο και οι ίδιοι οι παίκτες δεν τον βοηθούν ιδιαίτερα, καθ΄ως ηττήθηκαν από ομάδα επιλέκτων με 36-17 στα πλαίσια προπονητικού διπλού. Στην ομάδα των επιλέκτων αγωνίστηκαν και αρκετοί από τους παίκτες που είχαν αγωνιστεί στα προκριματικά του ,ουντομπάσκετ.

Στο τέλος του αγώνα εκπρόσωποι του τύπου πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο, ρωτώντας τους πρωταγωνιστές για να καταλάβουν τι συνέβη. Αφότου ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα βέβαια, υπήρξαν αρκετά αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Και επιδή μιλάμε για Γκρεγκ Πόποβιτς, είτε η Team USA δεν θα τα πάει τόσο καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είτε προσπαθεί να κρύψει πράγματα. Ό,τι και να συμβαίνει θα φανεί σύντομα καθώς το Μουντομπάσκετ ξεκινά σε δύο βδομάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο