Απών ο Λούτσιτς από το «Ακρόπολις»

Απών ο Λούτσιτς από το «Ακρόπολις»

Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς «κουβαλάει» έναν μυικό τραυματισμό από τα ματς με τη Λιθουανία και έτσι δεν θα αγωνιστεί στο «Ακρόπολις». Κανένας κίνδυνος για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο.

Δε θα έχει περιθώρια να αλλάζει παίκτες στη 12αδα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στο «Ακρόπολις», καθώς η Σερβία θα ταξιδέψει με 12 παίκτες ετοιμοπόλεμους στην Αθήνα.

Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς έχει έναν τραυματισμό από το τελευταίο ματς κόντρα στη Λιθουανία και έτσι δε θα συμμετάσχει στο τουρνουά. Δεν τίθεται όμως κίνδυνος μη συμμετοχής του στο Παγκόσμιο, καθώς η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Έτσι η δωδεκάδα που θα παρατάξουν οι Σέρβοι θα αποτελείται από τους Μίτσιτς, Γιόβιτς, Μπογκντάνοβιτς, Γκούντουριτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Σιμόνοβιτς, Μπιέλιτσα, Μπίρτσεβιτς, Γιόκιτς, Μιλουτίνοφ, Ραντούλιτσα και Μαριάνοβιτς.

Δηλώσεις για το τουρνουά έκανε ο προπονητής των Σέρβων, Σάσα Τζόρτζεβιτς:«Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας. Πάμε στο τουρνουά Ακρόπολις σε μια πολύ καλή περίοδο για εμάς. Είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά, όπως και τα δύο παιχνίδια που δώσαμε στη Λιθουανία.

Ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο με όσο το δυνατόν πιο δυνατούς αντιπάλους. Τα παιδιά πήγαν καλά, έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Δεν είμαστε μαζί για πολύ καιρό, κάτι που κοιτάμε εμείς οι προπονητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ