Φελίσιο: «Χάρη στον Αντετοκούνμπο η Ελλάδα μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα»

Φελίσιο: «Χάρη στον Αντετοκούνμπο η Ελλάδα μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα»

Ο σέντερ των Μπουλς και της Εθνικής Βραζιλίας αναφέρθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τον μεγάλο μας σταρ Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο έμπειρος σέντερ των Μπουλς και της Εθνικής Βραζιλίας, Κριστιάνο Φελίσιο, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας και μεταξύ άλλων μίλησε και για την Εθνική Ελλάδας με την οποία συνυπάρχουν στον ίδιο όμιλο.

Προσπάθησε μάλιστα να περιγράψει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως παίκτη μιας και τον έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές στο NBA.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «ο Αντετοκούνμπο αναδείχτηκε MVP στο ΝΒΑ και από τότε που έγινε ντραφτ από τους Μπακς βελτιώνεται συνεχώς. Όλοι ξέρουμε πόσο καλός και πόσο δυνατός παίκτης είναι.  Τον αντιμετωπίζω 5-6 φορές το χρόνο οπότε έχω εικόνα. Ξέρω τι του αρέσει να κάνει και ποιες είναι οι λίγες αδυναμίες του που τον κάνουν να αισθάνεται κάπως άβολα.

Μίλησε με τον προπονητή μας και του τα είπα. Χάρη σε αυτόν η Ελλάδα μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ισπανία, Σερβία και ΗΠΑ είναι μαζί της από τα φαβορί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ