Στο ΟΑΚΑ ο προπονητής των Θάντερ

Στο ΟΑΚΑ ο προπονητής των Θάντερ

Την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Σερβία θα παρακολουθήσει δια ζώσης ο Μπίλι Ντόνοβαν, ο head coach των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Νικ Καλάθη.

Το ενδιαφέρον μεγάλων προσωπικοτήτων του μπάσκετ προσελκύει η φιλική αναμέτρηση της Εθνικής κόντρα στην Σερβία το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, μία εξ’ αυτών και ο Μπίλι Ντόνοβαν ο προπονητής των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που βρίσκεται στη χώρα μας και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο ΟΑΚΑ. Να σημειώσουμε ότι ο έμπειρος κόουτς είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Νικ Καλάθη. Ο Ντόνοβαν σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, έπλεξε το εγκώμιο του ηγέτη του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στην εξέλιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Καλάθης μεγάλωσε τη Φλόριντα, ήταν πολύ σπουδαίος παίκτης από την πρώτη μέρα. Είναι ένας από τους κορυφαίους πασέρ που έχω προπονήσει, δεν είναι εγωιστής, είναι πολύ ομαδικός, μοιράζει την μπάλα. Μπορούσε από νωρίς να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Έπαιξε για τον Ρικ Πιτίνο, που τον είχα κι εγώ ως προπονητή. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω εδώ να παίζει με τη φανέλα της Εθνικής

Πήραμε το καλοκαίρι μέσω trade τον Ντανίλο Γκαλινάρι. Όταν δεν μπορώ να δω κάποιους παίκτες στις ΗΠΑ, τους επισκέπτομαι στο εξωτερικό για να έχω μια επαφή μαζί τους. Πήγα κι είδα τον Ντένις Σρέντερ στη Γερμανία και τώρα ήρθα για να συναντήσω τον Ντανίλο. Προφανώς δεν ξέρω προσωπικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά το να τον βλέπω να μεγαλώνει είναι ιδιαίτερο. Έχει τρομερό work ethic. Έχει κάνει πολλά σπουδαία πράγματα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ