Η ΕΟΚ τίμησε όσους που αγωνίστηκαν στα «παράθυρα»

Η ΕΟΚ τίμησε όσους που αγωνίστηκαν στα «παράθυρα»

Η ΕΟΚ τίμησε όλους τους παίκτες που οδήγησαν την Εθνική στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας εν μέσω αποθέωσης!

Οι παράγοντες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης πριν το τζάμπολ στο παιχνίδι κόντρα στην Σερβία, τίμησαν τους 30 παίκτες που αγωνίστηκαν απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία, το Ισραήλ, την Εσθονία, την Γεωργία, τη Γερμανία και τη Σερβία, συμβάλλοντας τα μέγιστα για να φτάσει η Γαλανόλευκη στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Η στιγμή ήταν πολύ όμορφη στιγμή και συγκινητική για όλους τους αθλητές που δεν κλήθηκαν καν στην προετοιμασία. Ενώ κι ο κόσμος που έχει δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ είχε την ευκαιρία να αποθεώσει τους παίκτες που βοήθησαν την Εθνική να συνεχίσει το ταξίδι της μέσα από την προκριματική διαδικασία!

Οι 30 παίκτες που αγωνίστηκαν στα προκριματικά ήταν οι εξής:

Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νίκος Γκίκας, Γιάννης Αθηναίου, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μαυροειδής, Αντώνης Κόνιαρης, Χρήστος Σαλούστρος, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Κατσίβελης, Ντίνος Μήτογλου, Ντούσαν Σάκοτα, Λίνος Χρυσικόπουλος, Νικ Καλάθης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Λεωνίδας Κασελάκης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Ιωάννης Παπαπέτρου, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Παπαγιάννης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Μιχάλης Λούντζης, Γιώργος Πρίντεζης, Ίαν Βουγιούκας, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Κακλαμανάκης, ενώ κλήθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ