Μπούσης: «Ο Γιάννης είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και πολύ καθαρός χαρακτήρας»

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι της Εθνικής με την Σερβία και μίλησε για τις σχέσεις του με τον Γιάννη Αντετοκούμπο


Μπούσης: «Ο Γιάννης είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και πολύ καθαρός χαρακτήρας» | to10.gr

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο παιχνίδι της Εθνικής μας κόντρα στη Σερβία βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Μιλγκουόκι και σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Γιάννη Αντετοκούμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς.

«Είμαι χρόνια τώρα στους Μπακς κι έτσι γνώρισα τον Γιάννη και τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν περάσει από το Μιλγουόκι. Είναι καλά όλα τα παιδιά στο Μιλγουόκι, έχουν πολύ καλή ομάδα. Ήρθαμε εδώ να υποστηρίξουμε την Ελλάδα και για να δούμε και τον Γιάννη», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για το φιλανθρωπικό του έργο στην πόλη των ΗΠΑ. «Δίνουμε σε οικογένειες που δεν έχουν τα μέσα για να αγοράσουν πράγματα. Ο Γιάννης είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και πολύ καθαρός χαρακτήρας. Τον έζησα από μικρό παιδί όταν ήρθε στο Μιλγκουόκι. Όλοι τον αγκάλιασαν και τον αγάπησαν».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στους κρητικούς και στο τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ: «Θα το δούμε. Μου αρέσει πολύ ο αθλητισμός και θέλω να βοηθήσω τον αθλητισμό και τα παιδιά της Ελλάδας όσο περισσότερο μπορώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο