«Έτρεχε» ο Μάντζαρης για να πάει Κίνα

«Έτρεχε» ο Μάντζαρης για να πάει Κίνα

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ξανακλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής και σήμερα πήγε στην πρεσβεία της Κίνας για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες έκδοσης βίζας.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης παρότι πριν από μερικές μέρες «κόπηκε» από την αποστολή της Εθνικής για το Παγκόσμιο, ξανακλήθηκε εκτάκτως από τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο γκαρντ της Ούνιξ Καζάν αποδέχθηκε άμεσα την πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού, για να συμμετάσχει στα φιλικά που θα δώσει η Εθνική ομάδα στην Κίνα, μετά τη έλλειψη γκαρντ που προέκυψε από τους τραυματισμούς των Σλούκα και Αθηναίου.

Στην περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά για τον Σλούκα θα είναι ο γκαρντ, που θα πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες στην ομάδα και ο παίκτης που θα κλείσει τη 12αδα. Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως τα δεδομένα είναι 50-50 μεταξύ των δύο, καθώς οριακά θα προλάβει, αν προλάβει, την πρώτη φάση του Μουντομπάσκετ ο Σλούκας.

Μάλιστα, σήμερα πήγε στην κινεζική πρεσβεία στην Αθήνα προκειμένου να ετοιμάσει τα χαρτιά για την  έκδοση της βίζας του που θα του επιτρέψει να ταξιδέψει στην Κίνα.

Η ΕΟΚ, από τη μεριά της, ενημέρωσε την Ούνιξ ως όφειλε και έτσι ακυρώθηκε το εισιτήριο του Μάντζαρη με προορισμό το Καζάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ