Πρίντεζης: «Πάμε για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο»

Πρίντεζης: «Πάμε για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τις προσδοκίες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για τον κόσμο, αλλά και για τον Γιάννη.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ αναχώρησε σήμερα (21/8) για την Κίνα και ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ στο αεροδρόμιο όπου οι διεθνείς περίμεναν να πετάξουν για τη χώρα που θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 34χρονος φόργουορντ τόνισε πως στο τελευταίο φιλικό με τη Σερβία η ομάδα έδειξε κάποιες αδυναμίες, τις οποίες όμως έχουν χρόνο για να διορθώσουν.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον κόσμο που στήριξε την Ελλάδα στα φιλικά τόσο στην Κρήτη, όσο και στην Αθήνα λέγοντας πως όλοι εισέπραξαν πολλή αγάπη.

Τέλος, μίλησε και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο επισημαίνοντας πως έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με την τελευταία φορά που αγωνίστηκε με την «γαλανόλευκη» και είπε πως είναι προετοιμασμένος για ότι πρόκειται να αντιμετωπίσει στα παρκέ της Κίνας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιώργος Πρίντεζης:

«Όλοι ξέρουμε ότι αν πάμε στην Κίνα και γυρίσουμε με ένα μετάλλιο θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θέλω όμως να το βλέπω όσο πιο ταπεινά γίνεται. Έχουμε λίγες μέρες για να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα που δεν ήμασταν αρκετά καλοί.

Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης, στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε κάποιες αδυναμίες. Να έχουμε περισσότερη κίνηση και να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα. Είναι πολύ όμορφο το κλίμα, είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι με το ρόλο μας και πηγαίνουμε με σκοπό να πετύχουμε κάτι σπουδαίο.

Η ενέργεια που εισπράττουμε από τον κόσμο είναι πολύ θετικοί και όλοι μας θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους, που αγαπούν πολύ αυτή την ομάδα. Ο Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο) είναι αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία του, όλος ο κόσμος το ξέρει.

Είναι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσει μια διαφορετική κατάσταση από το ΝΒΑ, αλλά θέλουμε να τον βοηθήσουμε και να βοηθήσει αυτός εμάς, ώστε να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ