Έφτασε Κίνα η Εθνική και αποθεώθηκε (pic)

Έφτασε Κίνα η Εθνική και αποθεώθηκε (pic)

Μετά από ταξίδι αρκετών ωρών η «επίσημη αγαπημένη» προσγειώθηκε στην Κίνα, όπου θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο, και αποθεώθηκε.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί έφτασε στη Σανγκάη η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, όπου θα πραγματοποιηθεί το τελικό στάδιο τη προετοιμασίας της με φιλικά αλλά και φυσικά το Μουντομπάσκετ από 31 Αυγούστου έως 15 Σεπτέμβρη.

Αν και το ταξίδι ήταν πολύωρο και κουραστικό, οι παίκτες της Εθνικής μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές τους, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, φυσικά, να γίνεται ο μεγαλύτερος πόλος έλξης.

Το ταξίδι της Εθνικής δεν τελείωσε ακόμα, καθώς θα πρέπει να μεταβεί οδικώς στην πόλη Σουτσόου, η οποία απέχει 102 χιλιόμετρα από τη Σανγκάη, για το τουρνουά «Άτλας» στο οποίο θα συμμετάσχει.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αντώνης Κόνιαρης, Νικ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Θανάσης Αντετοκούνμπο απαρτίζουν την αποστολή της εθνικής για το φιλικό τουρνουά.

Μέσα στην βδομάδα αναμένεται να ταξιδέψει για την Κίνα και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει τη θεραπεία του, αφού όλα πηγαίνουν πολύ καλά και το αιμάτωμα στο πόδι του έχει υποχωρήσει αρκετά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ