Ιταλία : Επιστρέφουν Γκαλινάρι και Ντατόμε ενόψει Παγκοσμίου

Ιταλία : Επιστρέφουν Γκαλινάρι και Ντατόμε ενόψει Παγκοσμίου

Οι Ντανίλο Γκαλινάρι και Λουίτζι Ντατόμε αναμένεται να επιστρέψουν κανονικά στην αγωνιστική δράση και να ενισχύσουν την Ιταλία ενόψει του Παγκοσμίου.

Ο Ρομέο Σακέτι είδε τους Ντανίλο Γκαλινάρι και Λουίτζι Ντατόμε να επιστρέφουν κανονικά στην αγωνιστική δράση ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

Ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε, προέρχεται από αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο που έκανε στα τέλη Ιουνίου, ενώ ο 31χρονος σμολ φόργουορντ των Θάντερ έρχεται από αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας στις αρχές Αυγούστου.

Η αποστολή της Ιταλίας βρίσκεται στην Κίνα και πλέον θα ξεκινήσουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια που έρχονται για μπορέσουν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και να εμφανιστούν πανέτοιμη στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα η «Σκουάντρα Ατζούρα» αναμένεται να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων και τη Σερβία, με τα προβλήματα όμως να μην τελειώνουν εδώ για τον Σακέτι που δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντέλα Βάλε (αυχένας), αλλά και του Ρίτσι που θα μείνει εκτός για αγωνιστικούς λόγους.

Έτσι η 12αδα της Ιταλίας θα αποτελείται από τους Μπελινέλι, Γκαλινάρι, Ντατόμε, Τζεντίλε, Μπιλίγκα, Βιτάλι, Χάκετ, Φιλόι, Μπρουκς, Τεσιτόρι, Αμπάς και Σακέτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ