Η απίστευτη ατάκα του Πόποβιτς για τον Μιλς (vid)

Η απίστευτη ατάκα του Πόποβιτς για τον Μιλς (vid)

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς μετά το φιλικό των ΗΠΑ με την Αυστραλία ήταν ξανά απολαυστικός στα όσα είπε στον παίκτη του στους Σπερς, Πάτι Μιλς.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς πέραν από σπουδαίος προπονητής είναι και ένας άνθρωπος με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ που του αρέσει να πειράζει τόσο τους δημοσιογράφους όσο φυσικά και τους παίκτες του.

Έτσι για ακόμα μία φορά ο 70χρονος τεχνικός μας υπενθύμισε τον αστείο του χαρακτήρα, καθώς αποφάσισε να πειράξει ξανά τον παίκτη του στους Σαν Αντόνιο Σπερς, Πάτι Μιλς, τον οποίος αντιμετώπισε ως αντίπαλο στο φιλικό των ΗΠΑ με την Αυστραλία.

Συγκεκριμένα ο 31χρονος γκαρντ αποκάλυψε στους δημοσιογράφους τι του είπε ο έμπειρος προπονητής μετά τη φιλική αναμέτρηση όπου ο Μιλς πέτυχε 19 πόντους με τα ποσοστά του στα σουτ όμως να μην είναι καλά.

Έτσι ο Πόποβιτς του είπε: «Μου είπε πως έπαιξα χάλια και πως δεν πρέπει να σουτάρω έτσι στο Σαν Αντόνιο αλλιώς θα με βάλει στο αεροπλάνο για να γυρίσω στην Αυστραλία».

Φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν άφηναν τον «Ποπ» χωρίς να σχολιάσει το συγκεκριμένο συμβάν, με τον προπονητή της Αμερικής να δηλώνει με τη σειρά του: «Προσπάθησα απλά να τον εκφοβίσω!».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τον Πάτι Μιλς και τον Γκρεγκ Πόποβιτς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ