Τουρκία-Πουέρτο Ρίκο 72-64

Τουρκία-Πουέρτο Ρίκο 72-64

Στην επόμενη φάση του τουρνουά Άτλας, που συμμετέχει και η Ελλάδα, προκρίθηκε η Τουρκία καθώς επικράτησε με 72-64 του Πουέρτο Ρίκο.

Το τουρνουά Άτλας, που αποτελεί το τελευταίο τεστ για πολλές ομάδες εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεκίνησε στην Κίνα.

Στο πρώτο ματς η Τουρκία επικράτησε με 72-64 του Πουέρτο Ρίκο και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σενεγάλη-Βενεζουέλα την Κυριακή (25/8, 10:00).

Η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα νίκησε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, με πρωταγωνιστές τους Τσεντί Οσμάν (12 πόντοι), Γιγκίτ Αρσλάν (10 πόντοι) και Μελίχ Μαχμούτογλου (9 πόντοι). Το σκορ ξέφυγε από νωρίς, ενώ οι Τούρκοι είχαν πάρει προβάδισμα ακόμη και άνω των 20 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Εθνική μας ομάδα θα μπει στο τουρνουά αύριο Σάββατο (24/8, 15:00) και θα αγωνιστεί κόντρα στην Ιορδανία. Τη Δευτέρα (26/8) θα η Ελλάδα θα παίξει με την Κίνα ή τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Τρίτη (27/8) με μία εκ των Τουρκία, Σενεγάλη ή Βενεζουέλα. Φυσικά το ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας θα εξαρτηθεί από το 1) αν θα προκριθεί ή θα παίξει σε αγώνες κατάταξης και 2) από τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ