Πόποβιτς: «Οι παίκτες μου είχαν μια κακή μέρα στη δουλειά»

Πόποβιτς: «Οι παίκτες μου είχαν μια κακή μέρα στη δουλειά»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς μίλησε για την ήττα της Αμερικής από την Αυστραλία, σχολιάζοντας φυσικά με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την κατάσταση.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς πέραν από τις εξαιρετικές προπονητικές ικανότητες που έχει, είναι γνωστός και για τις απαντήσεις που δίνει όταν τον ρωτούν οι δημοσιογράφοι.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για το αν οι παίκτες του έχουν επηρεαστεί από την ήττα στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αυστραλία.

Ο 70χρονος τεχνικός ανέφερε πως απλά ήταν μια κακή μέρα στη δουλειά για όλους και επισήμανε ως παράδειγμα του ίδιους τους δημοσιογράφους.

Τέλος μίλησε και για την απουσία του Κάιλ Κούζμα ο οποίος δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, λέγοντας πως είναι ένα μεγάλο πλήγμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκρεγκ Πόποβιτς:

«(Οι παίκτες μου) Είναι μεγάλοι άντρες. Έχουν οικογένειες. Είναι η δουλειά τους. Εσείς έχετε μια δουλειά. Αν περνάτε μια άσχημη ημέρα, τι κάνετε; Ανοίγετε μια τρύπα και πέφτετε μέσα; Πάτε κανονικά στη δουλειά σας την επόμενη ημέρα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε λέγοντας για την απουσία του Καίλ Κολύζμα:

«Είναι μεγάλη η απογοήτευση, γιατί είναι νέος, έχει ενέργεια, μάθαινε πολλά και μπορούσε να παίξει σε πολλές θέσεις. Πιο πολύ λυπάμαι, γιατί τού έλειπε να παίζει και αυτό θα τον κρατήσει για λίγο πίσω στη σεζόν. Ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα. Ήταν, όμως, ωραία όσο ήταν εδώ και μας λείπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ