Εθνική Eλλάδος: «Σπάει» τα ρεκόρ ο Γιάννης

Εθνική Eλλάδος: «Σπάει» τα ρεκόρ ο Γιάννης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέρριψε το προσωπικό του ρεκόρ με την Εθνική ομάδα, πετυχαίνοντας 26 πόντους στο φιλικό με την Δομινικανή Δημοκρατία!

Απομένουν πέντε μόλις ημέρες για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας και η «Επίσημη Αγαπημένη» προετοιμάζεται πυρετωδώς για να σταθεί επάξια στα ασιατικά παρκέ, την ώρα που ο Γιάννης  Αντετοκούνμπο πέτυχε προσωπικό ρεκόρ πόντων  με την εθνική, σκοράροντας 26 κόντρα στους Δομινικανούς!

Το σημερινό φιλικό με την Δομινικανή Δημοκρατία (87-75) βοήθησε τον Θανάση Σκουρτόπουλο να βγάλει αρκετά συμπεράσματα, κυρίως για την αμυντική λειτουργία της ομάδας, αλλά και την επιθετική γραμμή, στην οποία δεσπόζει ο Γιάννης.

Ο MVP του NBA αποτελεί το πρώτο φαβορί για να ανακηρυχθεί ο καλύτερος παίκτης και στην Κίνα, ωστόσο η Εθνική μας ομάδα βγαίνει εκτός μεταλλίων σύμφωνα με τα Power Rankings.

Τι έχει να φοβηθεί όμως η «γαλανόλευκη» από την στιγμή που ο Γιάννης μοιάζει ασταμάτητος και φαίνεται αποφασισμένος να καταρρίψει και το σημερινό ρεκόρ; Το μεγάλο στοίχημα που συζητήθηκε ολόκληρο το καλοκαίρι, αποτελεί το «δέσιμο» της ομάδας γύρω από τον «Greek Freak» και έως τώρα τα πράγματα βαίνουν καλώς!

Για την ιστορία ο Γιάννης ξεπέρασε το προσωπικό του ρεκόρ που είχε από τις 27 Αυγούστου του 2015,  στο 92-80 επί της Ολλανδίας για το Τουρνουά «Ακρόπολις», πετυχαίνοντας  22 πόντους!

Το Παγκόσμιο πλησιάζει και ο MVP είναι «καυτός» και αποφασισμένος για την διάκριση με την Ελλάδα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ