Εθνική Ελλάδας: Τελευταίο τεστ με Βενεζουέλα πριν το Παγκόσμιο

Εθνική Ελλάδας: Τελευταίο τεστ με Βενεζουέλα πριν το Παγκόσμιο

Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται για το τελευταίο φιλικό τεστ πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αντιμετωπίζοντας στην Βενεζουέλα στον τελικό του τουρνουά «Atlas» (14:30)

Η Εθνική Ελλάδας ολοκληρώνει την προετοιμασία της εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα, καθώς παίζει στον τελικό του τουρνουά «Άτλας» κόντρα στη Βενεζουέλα (14:30, ζωντανά στο κανάλι της FIBA στο YouTube).

Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου μετά τη νίκη επί της Δομινικανής Δημοκρατίας (87-75), σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, σήμερα έχουν την πρόβα τζενεράλε απέναντι σε ακόμα μια σκληροτράχηλη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως παραμένει άγνωστο αν θα αγωνιστεί ο Αντώνης Κόνιαρης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που είχαν μικροπροβλήματα, ενώ άπαντες στην Εθνική είναι σε ανυπομονησία για να δουν σε τι κατάσταση είναι ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος θα μπει στο αεροπλάνο για Κίνα με σκοπό να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Η Βενεζουέλα όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι έφτασε στον τελικό νικώντας κατά σειρά την Τουρκία και την Σενεγάλη, δείχνοντας ότι είναι μια αρκετά καλή ομάδα που μπορεί να κάνει πολλές εκπλήξεις στο Παγκόσμιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ