Πόποβιτς: «Στο Παγκόσμιο δεν πρέπει να επιλέγεις παιχνίδια»

Πόποβιτς: «Στο Παγκόσμιο δεν πρέπει να επιλέγεις παιχνίδια»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς μίλησε μετά τη φιλική νίκη των ΗΠΑ επί του Καναδά, τονίζοντας πως στο Παγκόσμιο δεν μπορείς να διαλέγεις παιχνίδια για να παίξεις καλά.

Η Εθνική ομάδα της Αμερικής επικράτησε στο τελευταίο της φιλικό πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Καναδά με σκορ 84-68, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να εμφανίζεται ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών.

Αρχικά ο 70χρονος προπονητής τόνισε πως παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα γίνεται καλύτερη και ματς σαν αυτό με τον Καναδά δείχνει το πως πρέπει να παίζουν.

Ακόμη αναφέρθηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει η δυνατότητα ώστε οι ομάδες να διαλέγουν παιχνίδια για να παίξουν καλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκρεγκ Πόποβοτς:

«Μαθαίνουμε συνεχώς πολλά. Τα φιλικά παιχνίδια μας δίδαξαν ότι σε αυτή την διοργάνωση δεν επιτρέπεται να επιλέγεις παιχνίδια. Το συγκεκριμένο σύνολο δεν είχε ξαναβρεθεί ποτέ μαζί στο παρελθόν και όπως είναι προφανές, έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα.

Όμως αγώνα με τον αγώνα, προπόνηση με την προπόνηση βελτιωνόμαστε. Το ματς με τον Καναδά ήταν ένας ακόμα πολύ καλός τρόπος να συνειδητοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να προσεγγίζουμε κάθε ματς. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι παίκτες μου παραμένουν συγκεντρωμένοι, δίχως να μιλούν στους διαιτητές ή να διαμαρτύρονται για κάποιο λάθος σφύριγμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ