Ανακοίνωσε την 12αδα του το Μαυροβούνιο

Ανακοίνωσε την 12αδα του το Μαυροβούνιο

Το Μαυροβούνιο, η πρώτη αντίπαλος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο, έκανε γνωστή την 12αδα που επέλεξε ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς, χωρίς να έχει κάποια έκπληξη.

Η Ελλάδα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο την 1η Σεπτεμβρίου απέναντι στο Μαυροβούνιο, με τον προπονητή της ομάδας, Ζβέζνταν Μίτροβιτς να κάνει γνωστή την τελική 12αδα, αφήνοντας εκτός τους Κλιάιτς και Τσάραπιτς.

Αυτή δεν αποτελείται από εκπλήξεις αφού συμπεριλαμβάνει κανονικά όλα τα μεγάλα ονόματα, με αυτό που ξεχωρίζει να είναι εκείνο του Νίκολα Βούτσεβιτς, αλλά και αυτά των Ντίνο Ράντοντσιτς, Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς και του γνωστού μας από το πέρασμα του στην ΑΕΚ, Νίκολα Ιβάνοβιτς.\

Το Μαυροβούνιο είναι μια πολύ καλή και έξυπνη ομάδα, με την Εθνική μας να μην πρέπει αν την υποτιμήσει καθώς μπορεί να κάνει τη… ζημιά.

Αναλυτικά η αποστολή από το Μαυροβούνιο:

Νίκολα Ιβάνοβιτς (Μπουντούτσνοστ), Ντέρεκ Νίνταμ (Μόρναρ), Πέταρ Πόποβιτς (Μπουντούτσνοστ), Σεάντ Σέχοβιτς (Μόρναρ), Σουάντ Σέχοβιτς (Μπουντούτσνοστ), Αλέκσα Πόποβιτς (Λόβτσεν), Ντίνο Ράντοντσιτς (Μούρθια), Νεμάνια Ράντοβιτς (Σαραγόσα), Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς (Βαλένθια), Νίκολα Βούτσεβιτς (Ορλάντο Μάτζικ), Μάρκο Τοντόροβιτς (Μπανταλόνα), Μίλκο Μπιέλιτσα (Μόρναρ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ