Σλούκας: «Είμαι έτοιμος, πάμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τους στόχους μας»

Σλούκας: «Είμαι έτοιμος, πάμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τους στόχους μας»

Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται στην Νανζίνγκ και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα βροντοφωνάζοντας «παρών» ενόψει του Παγκόσμιου της Κίνας.

Το τζάμπολ του Παγκόσμιου της Κίνας είναι προγραμματισμένο για τις 31/8 και άπαντες στις τάξεις της Γαλανόλευκης έχουν πέσει με τα μούτρα στην προετοιμασία ενόψει της πρεμιέρας.

Στο πίσω μέρος του μυαλού όλων, είναι σίγουρο πως βρίσκονταν ο Κώστας Σλούκας και ο αγώνας δρόμου που έκανε για να προλάβει να αποθεραπευτεί  από το πρόβλημα στη γάμπα που αποκόμισε κόντρα στην Ιταλία.

Τελικά ο Σλούκας φαίνεται να κερδίζει τη μάχη με τον χρόνο, αφού όχι μόνο βρίσκεται πλέον μαζί με τους συμπαίκτες του στην πόλη Νανζίνγκ της Κίνας, αλλά προπονήθηκε κανονικά. Ο ίδιος μάλιστα με δηλώσεις του δήλωσε «παρών» και αισιόδοξος πως θα φτάσει στο 100% όταν πραγματικά έχει σημασία ώστε να βοηθήσει την Ελλάδα να κυνηγήσει μέχρι τέλους τους στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σλούκας: «Αυτό που θέλαμε όλοι να συμβεί από την ημέρα που τραυματίστηκα, δηλαδή να προλάβω να είμαι έτοιμος και να έρθω στην Κίνα, είναι πλέον γεγονός και φυσικά είμαι χαρούμενος. Δούλεψα εντατικά στην Αθήνα το προηγούμενο δεκαήμερο, τα αποτελέσματα ήταν θετικά και πλέον είμαι εδώ συνεχίζοντας μέρα με την μέρα την δουλειά για να είμαι απόλυτα έτοιμος για αγώνα. Μιλήσαμε με τον κόουτς αναλυτικά για την κατάσταση μου και πάμε τώρα όλοι μαζί στην διοργάνωση για να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ