Εκτός τελικής 12αδας ο Κόνιαρης

Εκτός τελικής 12αδας ο Κόνιαρης

Ο 21χρονος γκαρντ ήταν ο τελευταίος που κόπηκε από το ομοσπονδιακό μας τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο, μένοντας έτσι έξω από την τελική 12αδα για το Παγκόσμιο.

Ο Αντώνης Κόνιαρης είναι ο τελευταίος παίκτης που θα μείνει εκτός τελικής 12αδας της Εθνικής Ανδρών, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησής της στα social media η ΕΟΚ.

Λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος πήρε την απόφαση να κόψει τον γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Αντίθετα, ο 21χρονος αναμένεται να επιστρέψει μέσα στις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, όπου θα ενσωματωθεί πλήρως στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» στο Μέτσοβο.

«Ο Αντώνης Κόνιαρης είναι ο παίκτης που θα μείνει εκτός τελικής 12αδας της Εθνικής Ανδρών. Την απόφαση ανακοίνωσε στον παίκτη ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την πρωινή προπόνηση ευχαριστώντας τον για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε διεκδικώντας μέχρι τέλους μια θέση», αναφέρει το tweet.

Το τελικό ρόστερ: Μάντζαρης, Σλούκας, Καλάθης, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο Θ., Αντετοκούνμπο Γ., Πρίντεζης, Παπαγιάννης, Μπουρούσης, Βασιλόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ