«Ο Αντετοκούνμπο είναι ο τύπος που σου αλλάζει τη μοίρα»

«Ο Αντετοκούνμπο είναι ο τύπος που σου αλλάζει τη μοίρα»

Το Παγκόσμιο της Κίνας βρίσκεται προ των πυλών και αμερικάνικη ιστοσελίδα «υμνεί» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τοποθετώντας τον στο Νο.1 της λίστας των παικτών που θα κάνουν τη διαφορά στο τουρνουά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προετοιμάζεται για να συμμετάσχει με την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Κίνα. Ο Έλληνας φόργουορντ, αποτελεί τον πρώτο MVP του NBA που… καταδέχεται να αφήσει στην άκρη τις διακοπές του και να συμμετάσχει στην εν λόγω διοργάνωση.

Η αμερικανική ιστοσελίδα hoopshype μάλιστα σε αφιέρωμά της στους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στην εν λόγω διοργάνωση, τοποθετεί τον all star ηγέτη των Μπακς και της Γαλανόλευκης ως το Νο.1 της λίστας αναφέροντας τα εξής για το πόσο επιδραστικός είναι:

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο νυν MVP και με ακράδαντα επιχειρήματα να λογίζεται ως ο κορυφαίος στον κόσμο σήμερα, είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο ενδιαφέρων αθλητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήδη στην προετοιμασία ο Αντετοκούνμπο δείχνει τόσο ασταμάτητος στο διεθνές στυλ παιχνιδιού όσο και στο ΝΒΑ κι αναγκάζοντας την αντίπαλη άμυνα σε πολλές βοήθειες θα καταγράψει τρελά νούμερα στην Κίνα.

Φυσικά, βοηθά και το γεγονός πως θα παίζει μαζί με τον Νικ Καλάθη, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους και παραγωγικούς γκαρντ στην Ευρώπη χρόνια τώρα και που θα βοηθήσει τον σούπερσταρ φόργουορντ με εύκολα καλάθια. Οι Έλληνες θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για το χρυσό μετάλλιο αυτό το καλοκαίρι κι αυτό κυρίως χάριν στην παρουσία του Αντετοκούνμπο, είναι ο τύπος που σου αλλάζει τη μοίρα».

Ακολουθεί η λίστα του εν λόγω σάιτ με τον Αντετοκούνμπο στην  κορυφή:

1. Γιάννης Αντετοκούνμπο (Ελλάδα)
2. Νίκολα Γιόκιτς (Σερβία)
3. Κέμπα Ουόκερ (ΗΠΑ)
4. Ρούντι Γκομπέρ (Γαλλία)
5. Ντόνοβαν Μίτσελ (ΗΠΑ)
6. Κρις Μίντλετον (ΗΠΑ)
7. Νίκολα Βούτσεβιτς (Μαυροβούνιο)
8. Ντανίλο Γκαλινάρι (Ιταλία)
9. Μαρκ Γκασόλ (Ισπανία)
10. Τζέισον Τέιτουμ (ΗΠΑ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ