Καλάθης: «Ο Γιάννης είναι ο καλύτερος παίκτης που έπαιξε στην Ελλάδα» (vid)

Καλάθης: «Ο Γιάννης είναι ο καλύτερος παίκτης που έπαιξε στην Ελλάδα» (vid)

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νικ Καλάθης μίλησε στην FIBA, με τον 30χρονο γκαρντ να δηλώνει πως ο «Greek Freak» είναι ο καλύτερος παίκτης που έπαιξε στην Εθνική.

Η FIBA έφτιαξε ένα αφιέρωμα λίγο πριν την εκκίνηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας όπου διάφοροι παίκτες και προπονητές από τις ομάδες του τουρνουά μιλούν, με την Ελλάδα να εκπροσωπούν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Νικ Καλάθης.

Ο «Greek Freak» τόνισε πως ελπίζει να ότι η Εθνική θα πετύχει κάτι καλό στο τουρνουά καθώς υπάρχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν πολύ καλό μπάσκετ.

Από την πλευρά του ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ανέφερε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ελλάδα επειδή έχει αλλάξει το μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Νικ Καλάθης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν φανταστικό μπάσκετ, ένα σύνολο παικτών που κυριαρχούν στην Ευρώπη και στο ΝΒΑ. Είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ τη χώρα μου, την οικογένειά μου και πάντα θα έχω αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Ελπίζω να πετύχουμε κάτι καλό αυτό το καλοκαίρι», είπε αρχικά και μετά στάθηκε στον αδερφό του, Θανάση:

«Είναι απίθανο. Πάντα ήταν όνειρο να παίξουμε μαζί στην Εθνική ομάδα. Αν του πεις περάσει μέσα από ένα τοίχο, θα περάσει μέσα από ένα τοίχο. Δεν θα τα παρατήσει ποτέ και δεν θα σκύψει ποτέ το κεφάλι του κάτω. Θα δώσει πάντα το 100%. Το να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα μαζί με τον αδερφό μου θα είναι κάτι το εκπληκτικό. Ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα αλλά θα είναι μόνο η αρχή».

Νικ Καλάθης:  «είναι ο καλύτερος παίκτης που έπαιξε ποτέ στην Ελλάδα. Άλλαξε πολύ το μπάσκετ! Έχουμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου στην ομάδα μας και πολλά παιδιά που μπορούν να παίξουν μαζί του και να τον συμπληρώσουν ιδανικά» και κατέληξε: « Είμαι αισιόδοξοι ότι θα πάμε μακριά και ότι θα μας δοθεί να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ