Εθνική Ελλάδας: Να ξεκινήσει με το δεξί κόντρα στο Μαυροβούνιο

Εθνική Ελλάδας: Να ξεκινήσει με το δεξί κόντρα στο Μαυροβούνιο

Η Εθνική μας ομάδα κάνει πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στο Μαυροβούνιο και θέλει να κάνει την ιδανική αρχή στον δρόμο για ένα μετάλλιο...

Η Εθνική Ελλάδας ρίχνεται στη «μάχη» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας και αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της το επικίνδυνο Μαυροβούνιο (01/09, 15:00, ΕΡΤSports), με μοναδικό στόχο φυσικά να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου θα βρίσκεται στο «Olympic Games Sport Park» για τη νίκη που θα την βάλει σε τροχιά πρόκρισης στην οκτάδα, απέναντι σε μια ομάδα φιλόδοξη, με αρκετούς καλούς παίκτες.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παρουσιαστεί πάνοπλο στην αναμέτρηση, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει και τους 12 παίκτες στη διάθεση του. Παρών φυσικά και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ωστόσο θα προφυλαχθεί όσο γίνεται από τον Σκουρτόπουλο, που δεν θέλει να τον επιβαρύνει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.

Ανάλογα με την έκβαση του ματς όμως μπορεί να χρειαστεί. Μεγάλο όπλο της Εθνικής μας δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναμένεται να πάρει περισσότερες προσπάθειες από τα φιλικά και θα είναι η αιχμή του δόρατος για την «επίσημη αγαπημένη».

Από την άλλη, οι Μαυροβούνιοι γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολο έργο, ωστόσο διαθέτουν καλή ομάδα στην παρθενική του παρουσία στη διοργάνωση. Βούτσεβιτς και Ντούμπλιεβιτς ξεχωρίζουν και ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς εκεί θα ποντάρει για να ασκήσει πίεση στην Εθνική μας και να βάλει δύσκολα κάτω από τη ρακέτα. Το Μαυροβούνιο είναι σκληρή ομάδα, όμως η Ελλάδα είναι προετοιμασμένη για το τι θα αντιμετωπίσει.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ρομπέρτο Βάσκεζ (Πουέρτο Ρίκο), Αντρές Γκαστον Μπαρτέλ Μάινα (Ουρουγουάη) και Σεργκίε Ζάστσουκ (Ουκρανία) και κομισάριος είναι ο Τσαρλς Ντέιβιντ Σόντερς (Νότιος Αφρική).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

5ος Όμιλος
Τουρκία-Ιαπωνία 11:30
Τσεχία-ΗΠΑ 15:30

6ος Όμιλος
Νέα Ζηλανδία-Βραζιλία 11:00
Ελλάδα-Μαυροβούνιο 15:00

7ος Όμιλος
Δομινικανή Δημοκρατία-Ιορδανία 11:30
Γαλλία-Γερμανία 15:30

8ος Όμιλος
Καναδάς-Αυστραλία 10:30
Σενεγάλη-Λιθουανία 14:30

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ