Σκόλα: «Αγαπώ να εκπροσωπώ την Αργεντινή»

Σκόλα: «Αγαπώ να εκπροσωπώ την Αργεντινή»

Ο Λουίς Σκόλα δήλωσε ενθουσιασμένος που δίνει το παρών στην Κίνα με την Αργεντινή, τονίζοντας ότι αγαπάει να εκπροσωπεί τη χώρα του στις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Λούις Σκόλα μίλησε για τη συμμετοχή του στο πέμπτο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της Αργεντινής και τόνισε ότι αγαπάει να εκπροσωπεί την αλμπισελέστε στις μεγάλες διοργανώσεις.

Παράλληλα ο θρύλος του αργεντίνικου μπάσκετ δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται και στην Κίνα με την Αργεντινή, ξεκαθαρίζοντας πως έχει ακόμα δίψα για τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αγαπώ το παιχνίδι και να εκπροσωπώ τη χώρα μου τόσο πολύ, που είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι για μένα. Πάντα νιώθω ένα έντονο πάθος να παίξω σε διεθνές επίπεδο και να είμαι εδώ με τους συμπαίκτες μου, φορώντας αυτή τη φανέλα.

Πολλοί παίκτες της γενιάς μου αποσύρθηκαν, αλλά αισθάνομαι ότι μπορώ να παίξω λίγο ακόμα, επομένως εδώ είμαι! Μεγαλύτερος πλέον σε ηλικία, αλλά είμαι εδώ στο παρκέ, ταξιδεύω και φωνάζω υπέρ των συμπαικτών μου.

Έχω μεγάλο κίνητρο να είμαι εδώ με την Εθνική της χώρας μου, μετά από τόσα χρόνια, μετά από τόσα καλοκαίρια, μετά από τόσα μετάλλια και τίτλους. Το αγαπώ και είμαι ενθουσιασμένος που παίζω στην Κίνα με την Αργεντινή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ