Σκουρτόπουλος: «Δεν ήταν εύκολο, είχαμε υψηλή συγκέντρωση»

Σκουρτόπουλος: «Δεν ήταν εύκολο, είχαμε υψηλή συγκέντρωση»

Στη συγκέντρωση των παικτών του στάθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Ελλάδας με το Μαυροβούνιο ενώ παραδέχτηκε πως δεν περίμενε τόσο μεγάλη διαφορά στο σκορ.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για το άγχος που είχε η Εθνική ομάδα στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στο Μαυροβούνιο αναφέροντας πως δεν περίμενε τέτοια διαφορά στο σκορ.

Παράλληλη ο προπονητής της Εθνικής μας, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου του ματς πως η ομάδα έμεινε πιστή στο πλάνο της και πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με την Βραζιλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σκουρτόπουλου:

«Ήταν μία καλή μέρα για μας αφού ξεκινήσαμε τη διοργάνωση με νίκη όπως θέλαμε. Δεν ήταν εύκολο διότι το Μαυροβούνιο είναι καλή ομάδα και το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του. Δεν περίμενα τόσο μεγάλη διαφορά. Μετά τα πρώτα λεπτά είχαμε καλές επιλογές απαλλαγμένοι από το άγχος.

Πλέον σκεφτόμαστε την Βραζιλία που θα είναι δύσκολο ματς. Δείξαμε σοβαρότητα, μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και για πρώτο ματς η συγκέντρωση ήταν υψηλή. Μετά από 3-4 λεπτά μας έφυγε το άγχος διότι να είστε σίγουροι πως έχουμε άγχος μιας και θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ